Blossa Glögg.

Mmm.. Nya smaken på Blossa har kommit ut.. Kaffe. Jag är så besviken att det itne ens finns ord till min besvikelse. Jag kommer itne köpa den!! Aldrig i livet!! Vem sjutton vill dricka glögg med kaffesmak?? Seriöst.. Förra årets var klockren! Den var så sjukt god med saffran liksom.. Och så kommer kaffe som efterföljare.. Fy fan..
Nu blir det frukost och lite småböner till nån där uppe som kan hjälpa mig :P

Panik.

Paniken kryper lite i kroppen inför det här himla arbetet asså! Det ska redovisas på torsdag i stor sal med mick och hela smacket!! Jag är körd.. Inte ens börjat.. Vet itne vart jag ska börja.. Faaaan.

Event Hisingen.

Event Hisingen drar igång idag! Jag och en klasskompis ska stå på Selma Lagerlöfs torg idag och representera våran skola och våran utbildning :) Välkomna dit med frågor rörande hotell och studier :)

Vuf har valt att samarbeta med abf för att locka fler personer till våran skola och våra utbildningar så välkomna att hälsa på oss! :)

 

Imorgon landar vi först på Friskväderstorget, där jag kommer finnas, sen avslutas dagen på backaplan. Torsdagen startar med Tuve torg och slutar med Wieselgrensplatsen.

Och fredagen är den stora avslutningsmässan på vårväderstorget där jag befinner mig 13-18.

 

Välkomna att inspireras. :)


RSS 2.0