Åter igen..

Jaha.. En natt till då. Känns faktiskt sådär måste jag säga.. Skulle nog lite kunna påstå att jag inte mår så bra av det. Men men.. Så är det väl ibland.. Svep vinet och se glad ut liksom. Laga lite mat, fixa allt och så iväg. eller hur var det? Jag vill bara sova och låta allt försvinna..
Fan.

Kyla..

Tar det aldrig slut?Det började snöa igen! Jag blir tokig! Och idag är en sån dag då kylan verkligen sätter sig i benmärgen.. Fryser som jag vet inte vad!! :( Och ensam är man med.. WTF??!!
Såhär ska det inte vara.. Inte på en måndag då man bara ska mysa.. Jag blir lite trött på det här.. Dubbla budskap!
.
Målat naglarna iaf.. Får se hur länge det håller sig fint.. Typ en dag skulle jag gissa på.. :/ Men men. Ska snart in till korsvägen och möta syster så jag kan få hennes biljett. För att sen hämta ut våra biljetter till fredag. :) Vi ska på biiiio!! 3D till och med. :P Glasögon på glasögon. :P Kameran ska definitivt med!

Role Model.

Undrar om man kan kalla det förebild? Eller bara ren inspiration? :) Vad man än kallar henne så är Efva Attling någon jag beundrar fruktansvärt mycket! Inte bara för hennes smycken, utan för hela henne!! Hon utstrålar något som jag inte sett innan. Som ingen annan har..
.

Stundande helgen.

Åter igen är det så att läsarantalet stiger när jag inte skriver. :P Sjukt!!
Men iaf.. Idag var en slapp dag.. Skolan med Datorhantering. Var så sjukt roligt!! Vi lärde oss lite i InDesign och det var sååå skoj! Tyvärr kostar det runt 10 000 att skaffa så man får väl drömma ett tag till innan man får det till datorn :P Men kul ändå!!
Sen hem och slappa lite, tog en liiten powernap.. Sen på träningen igen! :P Gågging är min nya grej.. Det och crosstrainer. Sen hem till ett uuuunderbart långt bad. :) Och potatisgratäng med biff.. Oh vad sugen jag var på det! Nästan så jag vill ta en omgång till nu, men bäst att spara tills imon. :P
.
Peter åkte till Årjäng av alla ställen.. Saknar honom.. Men är väl bra på sitt sätt att nån åker iväg ibland. Får väl se hur känslorna spelar med mig..
Men imon ska jag träffa Micaela över en fika och lite shopping. :) Ska bli nice! Söndagen blir möte med syster. Alldeles för längesen!! Förlåååt!!!! :(
.
Iaf så har jag sett Valentine's Day idag. :) Den rekomenderar jag verkligen!! Och Faliure To Launch.. Grym!!
Nu blir det bubbel i soffan med en filt och SATC & SATC2! :D Må gott!

Darr i kroppen.

Alldeles darrig i hela kroppen nu. :P Drog ner med Peter och körde en timma ungefär. Gågging i 30 minuter och sen lite armar och sen för att ta död på sista tiden blev det crosstrainer. :P Alldeles darrig från tårna till hakan. Och huvudet vill inte riktigt hänga med.. :P Men skönt var det!!
Nu blir det mys i soffan och lite pasta med tomatsås. :)

Fin start.

Japp :) Fin start på dagen!
Upp vid halv 7, fixa gröt till mig och Peter. Äta i lugn och ro i soffan.. Kika lite tv och vakna till liv medan älskling åkte till jobbet. Sen up and away för lite gågging och bensparkar. :P Ska se hur schemat blir sen i skolan så kan jag nog få in lite MRL i allt. :)
Nu bär det av in mot stan en sväng och fixa lite. Sen info i skolan. :)

Man undrar ju..

Verkar få mer läsare om jag inte skriver nåt på länge. :P Ska det inte vara tvärtom?
Men men.
Första passet avklarat. Tagit mod till mig och springer ju nu.. :P Trodde jag inte! Men så blev det, känns hiiiimla skönt ska jag meddela! :) Torsdag blir fint med! 3 timmar med bara instruktioner och tips!
Ska väl se om jag kan fräscha till mig lite med sen.. Unna mig något skönt. :) Kommer iaf bli ett rejääält varmt bad lite senare när alla pass är avklarade! :D
.
Men nu en näve nötter med blåbär och tranbär!

Incontro.

Brunch på Incontro blev det idag med Magnus. :) Det var trevligt! Och vääääldigt gott!! :P
Aldrig vart där så det var himla spännande med. :) Fint som tusan är det där! Varma rekomendationer!
Imon blir det skoooola! Och träning. :P

Orka.

Ja orka just nu.. Helt otroligt vad oengagerat det är. "Vi har tid", "Det är lugnt..".
Whatever dude.. Det är sjuuuukt frustrerande det här. Tror inte du fattar det. Bränner fan i hela kroppen. Illamående tränger fram titt som tätt. Tårarna bränner där bakom.. Vad gör man då?
MAN GÅR OCH TRÄNAR!
.
Fuck you.

Life as it is.

Så är det nu ja.
Lite upp och massa ner känns det som. Är det verkligen kvinnor vs. män? Vi samarbetar inte längre? Eller har vi nånsin gjort det? Kommunikationen är borta helt eller? Den finns inte.
Prata gör vi bara om ytliga saker tillsammans, inget djupt. För då måste man ju öppna upp sig och visa sina känslor. Det är ju jättejobbigt!
.
Blir lugnt och stilla idag. Tror jag. Orkade itne ens vänta på riset till maten så jag åt ändå.. SÅ orken komme rnog inte infinna sig ikväll..

TM.

Jaaao. Fastnat för Teen Mom på MTV. Kan inte förklara varför.. :P Bara blev så! Och naturligtvis har jag massvis med åsikter och kommentarer om alla 4 mammorna.
.
Amber - Jaaa vad kan man säga. Skrika så mkt inför sitt barn. Och fortsätta vara med den där drummeln till kille. Helt otroligt! Hon förtjänar ju såååå mkt bättre, och det gick så bra för henne när han inte var i närheten! Han är som dom flesta killarna.. Bråkar med en, ändrar sig i en månad kanske.. Sen back to being an IDIOT.
Farrah - Vad säger man. Hon växte upp tillslut och insåg att hon var mamma. Himla bra! Men att bråka så mkt med sin egna mamma.. Icke bra.. Visst hon verkar liiite väl skum, men vill bara väl. Det ser man långa vägar!!
Catelynn - Hon och pojkvännen adopterade bort barnet. Bra gjort! Jag är riktigt imponerad över deras mogna beslut. Helt deras beslut! Ingen stöttade dom i det, men dom klarade det! Och dom är sååå söta tillsammans, har verkligen ett underbart förhållande. Hon kommer bli en underbar mamma när tiden är redo! :)
Maci - Oh Maci.. Henne gillar jag mest! Mest mogen, mest mamma av dom alla! Mogen och tar verkligen ansvar med sin skola, försöka jobba och få ihop egna pengar. Mkt bra gjort!! Bra att Ryan är ute ur hennes liv med, iaf på ett sätt. Han är bara en stor idiot som inte fattar nåt.
.
Nu får det vara nog med resten.

2011

Nu är det nytt år. Hur känns det?
Jobb imon. Början med inventering. Kan bli himla spännande! :P Och så lite träning på det. Se till att fixa iordning allt bara :) Men det fixar sig!
Kör en maskin tvätt nu, känns itne som att jag gör nåt annat.. :P Ska fixa lite mat med. Tacos står på matsedeln.. :) Och så en rolig film innan sängen kallar. Perfekt söndag!

RSS 2.0