Nattliga samtal. :P

Ja vad säger man.. Folk gillar att fylleringa mig. :P
PJ ringde för ett tag sen, men han var lagom, lagom full för att våga ringa och lagom nykter för att komma ihåg att vi pratat. :P Galet skoj! Trots att jag typ sover genom hela samtalen..
Sen några dar efter ringde U. Det var det roligaste jag vart med om nästan! :P Han var så full!! Sa til lhonom att ta det lugnt hela tiden hans svar var detsamma hela tiden. :P "Jaaa, jag har en kille här. Luugnt.."
.
Sen ringde han inatt med. :P För att be om ursäkt för att han ringde den natten. :P Och nåt säger mig att han var liiiite fuller nu med, eftersom klockan var halv 2. :P
Skrattar sällan så mkt som jag gör åt U, förlåt asså.. :P Men det är så roligt att höra en full norrlänning. :P
.
Men nu är det snart jubb som gäller.. Sen kommer S!! :D Ska väl inte säga för mkt, men jag längtar lite minsann.. :P Dock är min mage uppsvälld som en jag vet itne vad!! Ser fan gravid ut.. Mindre kul kan jag säga.. Och det är mindre kul att jag måste jobba på lagret idag.. Suger, ska ju bli gött väder..

NU har jag sett det.

Nu har jag sett talet som alla pratat om! Som hela svenska folket grät till.. Prins Daniels tal. :)
Och självklart grät jag med! Vilket tal! Vilken kille!! Vilken prins Sverige har fått! Och vilken kronprinsessa vi har! Jag kan faktiskt tine vara mer nöjd över kungahuset än vad jag är just nu. :) Äntligen har dom släppt in Daniel på allvar i familjen! Och äntligen får han visa vad han går för och vad han kan!
.
Igår vad det midsommar. Var med familjen och några grannar.. Väldigt trevlig kväll. Nära till mormor med, kändes skönt!! Och inte mer än två bebisar var med! Jag var där och höll lite och snuffsade lite och såklart kändes det bara jättebra.. Iågr var en sån kväll då barn och allt sånt kändes bra och når jag ville ha.. Men samtdigt väldigt avlägset.. För just nu vet jag itne vad som händer. Mkt nytt, men nåt jag vill känns det som.. Känns rätt. Saknaden igår, och tankarna på vad som gjordes på andra stället. Om det fanns tankar på mig eller om jag var lite bortglömd i all uppståndelse.
.
Får väl se, ska väl inte säga för mkt heller, då brukar det ju rasa samman.. Har jag ju märkt innan.. Men denna gången känns lite annorlunda.. Lite mer speciellt.. Är det så kanske?
Nu ska vi åka, först till mormor och sen till gravarna.. Morfars, Gudruns och Mariannes.. Kommer bli lite hårt, men det är ju ett måste enligt mig. Jag måste dit ibland.. Så är det bara.

En lyckad helg. :)

Var längesen jag åt såhär mkt som jag gjort denna helgen.. :P Men vilken helg då! Fantastisk! Öl, fotboll, underbart sällskap och såklart massa mat. :P Ett mysigt bad, en mjuk säng.. Denna helgen kunde inte vara bättre! :D
Jobbat lite mellan men jag har tagit mig igenom det. :P
Nu vet jag inte när det blir nästa gång.. :/ Men snart hoppas jag på. :)
.
Blir jobb idag med såkalrt. Rean börjar.. :P Spännande liksom.. Men just nu är livet som på moln så det gör inget. :) Klarar nog av det!

Bröllop på schemat!

Ajjemen, bröllop ja. :) Finklädd dagen till ära, jobba co hfixa lite.
Kolla datorn lite se henne gå in i kyrkan. Vilken klänning hon har! Den är så vacker!! Hon är så vacker. :) Inget tvivel om saken, jag gillar henne! Gillar henne mkt!! Och hon såg obeskriviligt lycklig ut vid altaret när hon tittade mot Daniel. :) Det är så det ska vara!
Och visst får man känslan.. Känner det ut i tårna faktiskt.. Gifta mig är något jag vill. Faktiskt.
.
Eftersom jag itne såg kyrkan ordentligt så fick jag se det nu.. Och fanimej.. Tårarna rinner!! Fattar inte hur vackert ett bröllop kan vara?! Och att dom ser så lyckliga ut gör ju bara saken bättre! Man blir helt varm i hela kroppen!!
Så tårarna rinner och blandas med ett strålande leende just nu. :P För efter dessa dagar, så kan jag bara le. :) Stoort varmt leende. :)
.
Nu blir det fixa fotbad och sen måla tånaglarna i ny färg. :) Fixa lite med naglarna med.. :)

:)

Japp så är det. :)
:)
.
Fotboll snart. :) Med ett leende :)

Tillägg.

Jo just det. :P ett litet tillägg till inlägget igår.. :P
För att göra saker och ting mer förvirrande såklart.. (Men för första gången tror jag att jag och syster kände oss ganska korta på Tranq.. :P)
Patrik Sjöberg valsade in med ett mindre bihang av ungefär lika långa människor. :P Såg helt galet roligt ut!! :P Jag och syster är ju ungefär ett huvud längre än alla andra.. Han är TRE huven längre än alla andra. :P

Viva Braziil!

Himmel vilken kväll!! :D
Jag och syster bestämde oss ganska snabbt för Brasilien matchen på Tranq.. :P Såklart! Så när hon slutade så åkte hon direkt och jag träffade upp vid Salu. Och vilken kväll det bleeeev!!
Vi kom dit, låter som en heeel jävla karneval när vi kommer dit. :P Och visst faaan.. Ut kommer det två tjejer och en kille i Rio utstyrsel.. :P Dansandes och har sig. :P Redan där insåg vi att denna kvällen skulole vi seeent glömma.. :P
.
In kommer vi, full med folk, men vi lyckas ta oss ungefär till baren. :P Syster står i baren och jag typ utanför. :P Matchen har precis börjat och vi beställer in varsin öl och engagerar oss otroooligt!
Mitt i allt så vänder sig killen, som står framför mig, om och säger.
"Jag känner igen dig. Vart har vi setts?"
Och jag inser ganska snabbt att det var Alan Andersson från Skål som stog där framför mig.. :P Syster och jag delade en heeeel del flin och skratt bakom ryggen på honom. :P Huuur troligt är det??
.
Vi dricker våran öl och Alan stör mig titt som tätt.. Sen.. MItt i allt igen.. Så kommer vääärsta trum-tåget på utsidan.. Och jaaa självklart kommer dom in :P Hur dom nu fick plats vettefan.. Eller att vi inte blev döva är ett mirakel, men in kom dom. Och spelade gjorde dom! Heeela tiden. :D Asskönt gung heela matchen!! :D
Måååål blir de och meer trummor och shit vilken skön stämning det var! :D
.
Sen helt plöstligt börjar S prata med mig. :P (faan alla ska störa mig hela tiden..) Han frågad eom jag ens såg matchen.. Då svarade jag med det jag tänkt halva kvällen..
"Jaaa jag får ju liksom söka mig bort från ditt huvud för att kunna se planen, men annars är det luugnt.."
Tydligen var detta hyseteeeeriskt kul. :P
Sen fick vi varsin öl. Mkt snällt tycker jag. :P Syster skalade av det hela med:
"Usch.. Smakar typ fot eller nåt!"
Och jag sok älskar Staro... :P
.
Och såååklart hade jag på mig min långa svarta kjol.. Så kvällen avslutas med en enda mening.. :P
Syster trampade på min kjol!

Holland-Danmark

Nu är det snart dax.. :P Börjar pirra lite! Hoppas på en grym match!! Dom andra har ju vart medelmåtta hela högen.. :/ Och såklart söker sig mina ögon till snyggingar.. Bendtner är ju en.. :P Och van Persie är ju den andra.. :P
Skönt att ha lite ögongodis att kika på om matchen blir tråk.. :)

VM jaao.

Ja just det ja.. VM är ju igång. :P Såg premiärmatchen, var väl sådär va.. :P Sen bidde det England-USA. Undrar hur det komemr sig att typ alla i USA var rätt snygga och ingen i England var snygga? :P Himla konstigt.. Är det verkligen så att typ alla killar i USA är snygga bara? Att det liksom ligger i deras natur att bara vara snygga? Tjejerna är ju som natt och dag, men just killarna har en tendes att överlag vara snygga.. :P Inte för att jag klagar när kaptenen springer runt och svettas och ser solbränd ut.. :P Hade gärna svettats lite emd honom faktiskt!
.
Idag upptäckte jag ju Holland-Danmark! Den matchen måste jag ju se :) Och denna gången ska jag ladda upp med gotte :) dock ingen öl, känns lite väl tidigt med öl vid 13.. :P Men kanske lite chips? Eller popcorn.. Och dricka. Och kanske lite godis.. Eller baka nåt mumsigt? :P Shit nu skenar allt iväg. Chips tror jag blir lagom avancerat.. :P
Kanske tända lite ljus med.. Mysa lite, det är ju trots allt ganska mörkt ute om man ser efter.. :P Ingen sol i vart fall.. Blir nog ett gott bad innan med.. :) Massa bubblor och tända ljusen som jag fick av syster! Dom luktar sååå jävla gott!!

Fotö över natten.

Jojo, igår åkte jag ut, kände att det behövdes.. Vet inte varför. Blåste storm och regnade när jag åkte ut så vettefan hur jag fick för mig detta. Men ut kom jag tillslut iaf. Då skulle det laneras mat och sen skulle det sabreras och bjudas på klåva-sallad och crostini. :) Sen skulle det bli mat med, hur sjutton skulle jag orka det??
Men medan vi sitter där och njuter av att vara inne när det regnar så tycker mamma att en av båtarna i hamnen ligger liiite lågt, och detta säger hon bestämt till pappa. Han tittar ner och säger "Jag minns väl för sjutton gubbar itne hur den låg förra året!"
Och så fortsätter det ugnefär resten av kvällen.. :P
.
Efter maten har jag förmedlat lite Shan humor till mamma och hon vill ju absolut se detta! Så på med hela Blattefierad och mamma grääät nästan av skratt. :P Men mitt i allt så sitter pappa och tittar ut över hamnen och utbrister helt plötsligt..
"Du hade nog rätt, jag tycker båten ligger liiite väl lågt.." Jag och mamma tittar genast ut, och jaa, halva båten är under vatten. :P Sen tog det två minuter och det enda som syntes sen var taket på fören. :P MKt roligt tyckte jag och tog ett kort! :P Sen bidde det sängen..
.
Dan efter gick jag till M och kollade hans hus och fick se lite ritningar på hur det kommer bli, kommer bli såååå snyggt!! Lite spänd på resultatet. :) Tydligen ska hans altan vara klar rätt snart och då är jag lovad en fika där. :P Håll ditt löfte M!! :P
Sen blev det till att hjälpa mamma med att mäta ut tomten så hon kunde se vart hon ville ha altanen.. Pappa var ju sjuk, så jag fick göra allt han skulle gjort. :P HImla jobbigt. Efter utmätning av tomten fick jag snällt gå ner och ösa båten med. :P Kämpigt som fan.. Har du nånsin öst en båt i stövlar, klänning och fleecejacka? Gör itne det, ignet jag rekomenderar.. :P Speciellt itne i halvstormvindar.. :P Tror att gästbåtarna uppskattade det dock.. :P
BTW... Båten.. :P Och även en bild på tvn.. Pappa spelade in travet, och tvn måste vara igång.. Himla jobbigt. :P

Shan tha man! :P

Asåå vilken kväll igår, som vanligt! :P Hur kan man egentligen ha en misslyckad kväll med syster? :P
Hon kom hit, vi köpte pizza och sheeybab :P Satt och kollade prinsessan och grodan undertiden vi åt, för mig blev det nog typ 6e ggn. :P
Sen gick vi in på vinet, och då hade vi fastnat för Shan Atci, så det var ju bara att leta utt lite sketcher med honom och skratta tills tårarna rann och sen på med Toarulle. :P Som förövrigt satte sig direkt på hjärnan. :P
Så den sjöng man på hela kvällen ungefär. :P Sen bar det av in mot Tranq.
.
Väl inne bestämde vi oss för att dansa var nog bäst at göra först, annars hade vi nog varit sååå fulla :P Så vi dansade lite, alla var ju där som vanligt.. Dansarn, Sveparn.. Ja you name it. :P
Sen gick vi till baaren för att beställa oss våran flaska, konstaterade att utomhus var iiingen idé, full storm verkligen. :P Så inomhus blev alldeles utmärkt! Vi beställde coh bartendern hörde inget av vad syster sa. Sen kunde han itne sluta titta på oss.. Och det sista han säger är:
"Ni är väldigt vackra.." Jaha ja. Tackar och bugar.
.
Så vi sätte ross, och det tar väl ungefär 2 minuter sen kommer lasset med norrmärn! (Okej dom var typ bara 4 eller 5 eller så.. men ändååå) Slår sig ner och börjar prata med oss. Jag då.. Som tycker att danska är som att prata med en dyngrak skåning och att norska är som att prata med en glad tysk med bomull i munnen.. Jag hade liite svårt för det här, men lyckades ta mig igenom frågor coh diverse andra saker de säger utan några större problem.. (Kanske alltid ska vara full när jag pratar med norrmän numera?..)
Problemet uppstod sen när vi skulle hem, då dom också var kalas och pratade ännu mer norska.. Då blundade jag och hoppades på det bästa. :P
.
Sen sjöng jag och syster Toarulle hela vägen hem till mig ungefär. :P Där jag gick av och traskade hemåt vid 4 snåret. Som alltid, en himla givande kväll :P
Icke att förglömma den otroooooligt fulla tjejen som inte riktigt gjorde nåt förutom att se äcklig ut på dansgolvet.. :P eller bröderna M :P Som har hatat i alla dessa år, och nu helt plötsligt spanade och log och dansade runt oss :P det var ju också rätt spännande! Han måse varit kaaalaaaasfull. :P


Prinsessan och Grodan

Ohhh den filmen var ju heeelt underbar! :D Älskar den verkligen! Lätt topp 5 Disney! :D Skrattar och gråter och fnissar samtidigt. :P Dialekten är heeelt underbar med! För den måste ju ses på engelska! :D
Lite småkär i prinsen med måste jag erkänna. :P Men det blir jag alltid typ.. :P Fattar inte varför, trodde liksom att man växte ifrån drömmarna om den pefekta kärleken, och den perfekta prinsen.. Men tydligen inte än. :P
Dig a little deeper.. :)
.
Blir utgång med syster ikväll med. :) Göttans! :) Hon är min andra hälft. Faktiskt.. Vet inte vad jag skulle göra utan henne.. Undrar om jag kan få nåt flygbolag att gå med på att ge mig rabatt sen?.. Lär ju flyga fram och tillbaka typ 3 ggr i månaden. :P KOmmer aldrig klara av att vara utan henne igen!

Martha Stewart

Jag vet, det är nåt fel på mig... Men när jag är ledig så ääälskar jag att titta på matlagningsprogram och Martha Stewart Show.. :P Är nåt heelt galet med mig när jag är ledig!
Iaf, idag bakade hon Woopie-pajer. Såg sjuukt goda ut, blev galet sugen, men kom på att dom ser nog bättre ut än vad dom smakar.. Så jag lät bli.
Sen skulle hon visa hur hon bäddade sin säg för att få den mjuk och grejs.. OMG säger jag bara..
Först skulle hon täcka madrassen, för den fick ju inte synas! Sen skulle hon ha sånt där grejs över kanten, som en liten gardin liksom.. Meningen med det är??..
.
Sen kom en till liten madrass över den andra madrassen, även den skulle ju vara inklädd i nåt bös. Sen ett lakan, som skulle över båda madrasserna. Sen kom ett tunt sommartäcke som skulle läggas fint och vikas längst upp. Sen kom ett vintertäcke ovanpå det som också skulle vikas fint längst upp.
Till sist skulle hon dekorera med kuddar.. Jisses.. 17 kuddar tror jaghon fick in i den där sängen. Vad gör hon av alla kuddar när hon sover? Har hon liksom avsatt plats i sitt sovrum för kuddarna? Och vem faaan orkar bädda sängen så varje morgon? Jag vaknar liksom 20 minuter innan jag ska gå, om jag har tur så hinner jag med en kopp te.
.
Nu blir det Jamie Oliver och hans matlagning, innan dess var det Nigella. :P Jag är galen i matlagningsprogram! Det om nåt måste vara vuxenpoäng?! :P

Gårdagen.

Ja, igår avr det begravning. Det var otroligt vackert! Precis så som hon ville ha det kan jag gissa. Vacket, enkelt. Men ändå maffigt och storslaget, precis som hon var!
S-O, M och A var väldigt fina, men såg lite lost ut ibland. M var den som tog tag i allt, och fixade. Känns som att han kommer ta tag i allt från och med nu. Och det känns bra, men ändå inte. Han har så mkt annat nu med, han kan inte klara av allt.. Men det får tiden visa.
.
Blev lite fika och så efteråt, S-O pratade lite och vi skålade i hennes favoritbubbel. det blev lite minnen från olika folk, och det var lite hårt, men hon hade gillat allt som hände!
Men som alltid när det är begravningar så tänker jag på morfar. Varenda begravning jag varit på sen hans var, så har jag alltid tänkt på honom.. Känns jobbigt, men ändå bra. Jag kommer ju aldrig glömma honom! MInns fortfarande alla små detaljer som gjorde honom till honom. MInns fortfarande hur han doftade, och hur hans röst lät.

Hunk, hunk!

Asså.. NU har jag hittat en till hunk.. En Hunk, med stort H!!
Calum Best.
Vilken kille, sicken charm! Ska inte gå in på vad jag vill göra med killen..
.
Nu blir det jobba!

Kvällen :P

Jaa grym kväll! Även om det itne var systers kväll alls. :P
Går knappt att komma ihåg allt eller ens beskriva det. :P Men roligt var det!! Attackerad blev man.. :P Helt sjukt! Och A kom  :P Stackars systers hjärta.. Men det gick bra iaf! eller hur? :)
Hem tidigt skulle vi med, men ändå var jag hemma typ 4. :P Efter en rätt skön promenad från Järntorget. :)
.
Bion var iaf grymt tyckte jag! Rolig och som den ska vara full med SATC kommentarer och roliga pikar. :P En lagom feel good film helt enkelt. :)
Blev sjukt sugen på jordgubbar just nu, och ikväll blir det säkerligen tacos. :P Ska försöööka hitta lite jordgubbar med nånstans. :) Och fixa med kjolen.. Den ska lämnas tillbaka!

Godmorgon världen!

Jajjemen! Känner mig lite glad idag. :) Kanske beror på att jag och älskade syster ska på SATC 2 idag :) Och sen en vinare på Tranquilo som vanligt. :P Vi är ju där varje vecka, typ. :P Blir svårt när hon åker iväg.. :/ Vem ska jag gå dit med då??
.
Nu blir det iaf frukost på balkongen och sen fixa mig till jobbet. :)

Jobbet.

Jaaao. Rätt rolig dag idag. :P V är himla rolig. :P
Och sen kom J in och sabbade allt. :P Kallade oss för ordningsfreak och allt vad det nu var. :P Sen fick ha nför sig att det skulle vart roligt om han låste ihop mig och V med handklovarna, hennes hand mot min fot.. :P Fick honom snabbt på andra tankar.. :P Och då har han mage att måla på mig!! Med vattenfast penna!! :P
.
Nu har jag dragit på mig mjukisarna, en stoor skål glass och kolla lite film :) Sen blir det sova tidigt, sov alldeles för dåligt inatt.. :/

Konstiga drömmar..

Hmm.. Sov väldigt dåligt inatt, jobbigt när man behöver sova ordentligt.. Alla tankar åkte runt som en karusell i huvudet, och då slutar det oftast på samma sätt.. Jag drömmer en väldigt konstig dröm, och i den drömmer dyker morfar upp..  Och han dyker upp bara för att jag saknar att prata med honom, han ringa honom.. Att ha honom nära. Fan i hela helvete, trodde jag skulle få en bra start på dagen idag, men neeeej..
Nu har jag iaf duschat, ut på balkongen för frukost och bara lyssna på musik.

En helt vanlig onsdag.

Ja det är väl vad detta blev. Men vad gör man..
Naglarna ska fixas på måndag, nice som fan! Jobba hela resten av denna veckan.. Lite segt, men men.. Cash is king! :P Sen så blir det bara jobb på tisdagen nästa vecka. Rätt gött, är det fint väder så blir det ut till landet och sooola. :) Varje dag helst! :) Eller itne onsdag då..
Det är då det händer. Igen.. Kyrkan ska besökas, tårar ska fällas. Kramar ska utdelas.. Känslor ska pratas om. De tär svårt sånt här! Gillar inte sånt egentligen..
.
Och varje gång nåt sånt här händer så tänker jag på morfar.. Varje gång.. För varje gång ångrar jag att jag inte sa det ädr till honom.. Som jag hade tänkt. Som jag bestämde mig för att göra när pappa ropar på mig och berättar att han inte fanns mer. Varje gång.. Fan att jag inte sa det.
.
Hoppas på sol iaf nästa vecka. :) Måste få brännan bättre.. Borde dessutom hitta en strandväska, men det är ett annat problem.. :P Kanske löser det innan, vem vet.. Ska be mamma och pappa ta med en liten kylväska hem på söndag. Så jag kan ha med mig vatten och grejs :)

RSS 2.0