Röjar-dag.

Japp. Hade en redig röjardag igår efter jobbet. Flyttade undan lite kartonger, moppade köksgolvet och badrummet. OCH rensade badkarsröret! Det var viiiiidrigt, men eftersom jag jobbar sjukt mkt nu så hinner jag inte vara hemma när fastighetsskötaren kan, och han kan ju inte ta sig in på annan väg tydligen så då fick man fixa det själv.. Dock måste jag ringa honom ändå. För det läcker ju! :P
.
Och så är det ju sista dagen idag. Last day of the year. Jobba till 14 sen hem och sola en sväng. :) Och sen dammsuga resten och damma det som är mest nödvändigt. Sen blir det en ganska lugn kväll med Peter och mina föräldrar. Vet iaf att vi kommer bli gaaalet mätta. :P
Nu blir det frukost och lite tvc-tittande.

VSFS

Det finns EN dag om året som gör mig alldeles pirrig. Och glad, och får mig att le som om jag inte gjort annat. :P Det är den 30 december varje år. För då visar dom Victoria's Secret Fashion Show. Dom tjejerna asså.
Dom är så gaaalet snygga så man vill bara äta upp dom! Så spralliga och glada och gosiga. :) Man vill ju bara vara dom, lagom kurviga snygga tjejer! Inte pinnsmala som aldrig äter. Utan riktigt snygga, fräscha tjejer!
.
Ett bra ideal att se upp till. Och sen underkläderna.. :P Man vill ha alla! Utan tvekan! Och skorna med. :P Bänka dig om du itne redan sitter där! :P

Det drar ihop sig.

Julafton närmar sig med stormsteg nu! Paniken kryper lite som alltid. Och fullt upp med jobb, och alla klappar är inte klara än.. :P Men det är som det brukar! Så får bli en sväng in till stan efter jobbet ikväll och hitta det sista verkligen. Ett måste faktiskt! En person blir enkel. Peters föräldrar är jobbigare.. :P
Nu dax att åka!

Järnia.

Japp japp. Justus Järn, here I come! :D
Men först lite mys med soppa, tända ljus och en film. :)

Juletid.

Ja nu är det faktiskt december!! Helt otroligt vad tiden går snabbt! Har ni sett Nk's julfönster än? Jag är besviken.. Väldigt besviken. Gillar det inte alls iår!! :/ Känns väldigt mekaniskt.. Väldigt ogilla på det! Men vintern är här iaf, och det känns. Är ju konstant typ -8 ute.. :P Lite småmysigt, men inte om man är ute en längre tid.
Hur har ni det med julklappar då? Hittat alla än?
Jag har rätt bra koll på vad folket ska få. :) Ska bara se till att skaffa det med.. :P
.
Håller på med dammsugning nu, och moppning. Är ju en lerpöl i hela hallen typ. :P Sen blir det IKEA med mamma en sväng. :) Ska bli trevligt! Inte kollat in deras julsaker än. :P KOllat nästan överallt annars, men inte där. Är för långt att åka om man inte har bil liksom..
.
Körde ett lussebak igår. :) Var riktigt härligt! Och dom blev faktiskt riktigt goda. :) Blir ett till snart igen. Lovat en viss Amanda att ha med mig nästa gång jag hälsar på :P Så får väl stå för det då..
Ska även ha ett pepparkaksbak med Bettan på lördag. :) Lovade bror att göra lite döskallar, fyrar och skepp till honom så han har det hemma. Bettan gör ju en sååå jävla god deg så det finns inte. :P Halva försvinner ju typ medan vi kavlar. :P Det är ju lite tradition att vi bakar, och det vill man ju fortsätta med. :)
Nu blir det mer moppning!

RSS 2.0