Knas.

Vilken knasig dag det har varit idag! Inte känts bra alls.. Fick knasiga sms som fick mitt knasiga humör att svänga åt alla håll, men jag ska inte bry mig. Ska itne bry mig. Trots att B och M säger att de båda skulle strö rosenblad omkring mig och avguda marken jag går på istället för sådär som jag fick..
Men jag ska inte bry mig. Ska inte.
.
Blir inte så mkt bättre just nu.. Känner mig väldigt förvirrad. Allt bara snurrar runt just nu.. Borde städa och få ordning på nåt iaf.

Irritationsobjekt.

Ps bil är ju sönder. Så den åkte ju in på verkstad. Blev Bilia Almedal. Jag lovar och svär, kör ALDRIG eran bil dit!! Det började emd att vi mailade in skadenumret till killen, han går och blir sjuk och säger inget till sina medarbetare! P ringer och ringer och ringer. Inget. Sen svarar nån och han lämnar numret till den killen. Sen nada.. Så ringer han igen, första killens sekreterare svarar och lämnar lapp med nummer och ber honom ringa upp P och mailar honom skadenumret. INGET händer.
.
Så nu idag då.. 16 dagar senare får han äntligen tag på killen som bara vägrar. Säger att han inte fått nåt alls. Och att deras datorer krånglat massa och bullshit. Som om!!! Men så får han numret igen och nu jäävlar. Han skulle tydligen höra av sig i veckan om pris.. Stördo. Dom hade inte ens börjat med bilen!! Hur sjukt är det inte då?? Och hur ofta behöver man datorer för att laga en bil? Eller för att ringa försäkrningsbolaget? Behövs det datorer då? Och om det nu krånglat så hade nog sekreteraren sagt det till P direkt som förklaring på varför första mailet inte gått fram..
.
Så det irriterar jag mig på idag.. Sjukt mkt med! Ska åka dit snart och hämta hans väska med alla grejer.. Han trodde ju han skulle haft bilen vid det här laget.. Men men.. Bilia Almedal kan man tydligen inte lita på alls.

Spännande.

Inte hänt så mkt faktiskt. Tråkigt noog!! Köpte ett par till skor, men egentligen har jag inte råd.. :P Får väl se hur det löser sig med det snart. Blir nog bra med det..
Idag ska iaf syster köra biiiil! :D Lambo ska hon minsann köra. :) Kommer bli en grym dag!! Sen blir det lite utgång, fårse om man träffar på K och M som också skulle ut. :)

Oh lycka!

Jaaa hela min kropp protesterade mot träningen idag, och det är inte över än.. :P
Men idag vart det IW med Philip. Och jaa... Vad säger man.. Han är ju en av de två snyggingarna på gymmet.. Står oftast i receptionen när jag kommer, han har hjälpt mig mååånga gånger. :P Lika jobbigt varje gång, känner mig som en skolflicka..
.
Så idag blev det pass med honom.. Blandade känslor. :P 99% av alla som var på passet var ju där för att titta på honom, aldrig sett så många tjejer i min ålder på ett pass nånsin innan.. :P
Så kom han in.. Hälsade på alla och bara såg snygg ut. I linne!!! Jag höll på att dö.. Går inte att beskriva..
Och han har en intensiv blick som kollar på alla under passet. Laagom jobbigt. :P Tappade balansen typ 3 ggr under 40 minuter. :P Kände verkligen hur jag rodnade när han kollade på mig. :P Fan när blev man 13 igen? :P
.
Det passet ska jag definitivt gå på!! Måste vara snabb i bokningen. :P Men ikväll blir det ett jympapass med H igen. :) Spännande!! Tänkte ge det 3 gånger, sen vet jag om jag vill göra det igen eller inte.. :P

Skooooor!

Okej, jag är rätt skogalen.. :P Väldigt skogalen.. Älskar skor!!
Sett tre par sjukt snygga på Bianco.. JObbigt som tusan. Men idag testade jag ena paret.. :P Och ja.. Dom kom med mig hem.. :P Med foder. Har ett eget litet får i vadera stöveln nu. :P Suuupersnygga!!

Let's do it!

Då kör vi! Jag är redo för jympa! :) Trots att armar värker, och magen inte vill göra som jag vill, men jag är redo! :) Tänk om det är sjukt roligt, och så missar jag nåt roligt.. Det hade ju vart förjääävligt.. Men nu är jag ändå redo! Elefanten i glashuset! Utan takt och ton. :P Spännande!
Sen blir det nog magrullaren.. :P Om mina armar klarar av det. Blir iaf knäböj till max!
.
Dagens outfit för workout. :)

Dagens workout.

Japp. Bidde IW en timma med Thomas. :) Jag kan lätt leva med hans pass!! Himla roliga! Och han gör att man tar i faktiskt. :) Kändes idag! Skönt som tusan!
Körde lite mage och armar innan hemma, och nu efter kör vi lite mage och armar igen, för att känna på det. :) Imon blir det Jympa-pass med H. Kommer känna mig som en elefant i ett glashus.. :P Och kommer säkert se ut som en med.. Men ska försöka hitta takten faktiskt. :P Kämpa länge och väl! Eller ah, en timma iaf. :P Får se om jag kör gymmet efter, beror på hur hårt jag tar i. :P Ska bli spännande med ett nytt pass!!
.
It's time to loose weight!

förresten..

Sa jag att jag fick en ros av älskling i lördgs? :) Pussungen!
.

Dåså.

Valet är över, allt är klart. Det blev som det blev. Nog sagt. :P
Synd att SD lyckades smita in i riksdagen bara.. Ingen ville ju ha dom där..
.
Idag blir det lite träning här hemma, sen iväg på IW. :)
Finns faktiskt inte så mkt mer att säga. Schemat för mig börjar i mitten av nov. Då blir det många timmar! :D Känns gött, kommer bara bli tajt i två månader innan det.. Jobbigt nog, men det är smällar man får ta!
Sett en snygg kjol med, kanske kan ha råd med den då. :P eller en ny plånka.. :P

Kommande val.

Jaaa, som alla redan vet kanske så är det ju val snart. Väldigt snart. Man hör mkt fram och tillbaka om vilka man ska rösta på.. Nåt som är klart är att Bella röstar på M. Så långt är jag med. Men sen då? Man har hört mkt om SD nu och alla verkar älska dom så väldigt mkt.. Men så var jag inne på Dasha, och såg denna videon. Det fick mig att tappa allt. Och folk blir kanske lite crazy när dom är fulla, men är man en offentlig person så ska man itne bete sig så. Så där rök det förtroendet direkt. (Inte för att dom hade så mkt ändå från min sida..)
.
Sen så har vi ju min kusin då.. Klart man blir påverkad åt det hållet när hon är så aktiv där. Ännu mer nu när hon blev ordförande! Rödgröna kanske är nåt ändå?
Sen kommer P och säger en sak om ett annat parti (kan ju inte likaväl skriva vad han ska rösta på om han inte godkänt det..), vilket gör det ännu värre. Så.. Frågan kvarstår ändå. Vad röstar man på? Eller röstar man blankt?
.
Vad ska du rösta på?

En måndagskväll.

Japp. Igår var jag nervös.. Riktigt nervös!! Men det gick tydligen bra, jag tyckte väl att jag var värdelös, men dom tyckte det gick bra.. Kan väl diskuteras..
Fick massa beröm för mina naglar. :P Så naturligtvis delade jag med mig av Lina på Studio Aveny. Hon är ju såå fantastiskt grym!
.
Blir lite chill nu faktiskt, tragiskt men sant.. Ska nog dra med P sen till SL. Men först blir det stampstamp. :P Möta honom på centralen när han kommer med bussen.

Mat x2

Jag har gjort det igen. :P Tomatsås på mitt vis, med pasta mozzarella och parmesan. In i ugnen en sväng och så är det klart! :D Skivad gurka till och allt är på topp! :D

En helt vanlig dag.

Japp. Bakis-skakis som man varit idag så soffan har varit väldigt lockande! :P Tog mig ett bad, la mig och göttade mig. Sen kom syster runt 3 tiden och lämnade lite grejs, och hämtade sina presenter som hon fått. :) Snackade lite och hade det trevligt. Skrattade lite åt kvällen. :P H kom ju med en väldigt rolig kommentar igår.. :P Fällefot! Skrattade så vi grät nästan. :)
.
Middagen på Lilla Tavernan var gryyyym! :D Kycklig-souvlaki var sååå gott! Och servitören sjukt snäll. :) Fixade en litn efterrätt till syster, den var så sjuuuukt god så jag vill nästan gå dit och säga att jag fyller år. :P
Sen blev det bara jag, syster och H som drog vidare, och kul hade vi. :D Men mer om det behöver vi inte säga.. :P
.
Idag blev det en tur till tatueringsmässan som var idag.. P var där med syster och hennes familj så jag hakade på en sväng. Sen åkte vi hem och P bytte om och fixade sig för en stekar-kväll med sina vänner. :P Jag stannar här, myser i soffan och kollar Bucket List. En grymt bra film!!

Nystädat!

Jaa efter träningen igår ringde jag P, han hade ju messat. :) Då säger han att han håller på med en överraskning till mig, blir ju sjuuukt nyfiken såklart! Och jobbet var inte alls lockande längre.. :P Men jag tar mig igenom dagen, sjukt bra sälj och massa flyt! Ringer påväg hem igen och är nyfiken, då säger han vad det är. Han har storstädat hela mina lägenhet! Till och med bakom spisen! :D Och tvättat mina golv. Helt galet!!
Han är så söt så jag smäller av!
.
Bidde tacos och pannkakor senare när han kom och en film. Sen var vi alldeles för sega för nåt annat. :P Nu blir det snart sola lite, sen duscha och käka och så skutt iväg till jobbet. Sen hem snabbt coh ta en snabbdusch med. Sen blir det bubbel! :)

Rekomenderat.

Japp, rekomenderar verkligen att köpa Casall Double Ab Roller. :) Gillar den som tusan faktiskt! Känns i hela magen när man kör med den. Sen kan jag även rekomendera 100 push ups, 200 situps och 200 squats. Himla bra grejjer! :D Helt plötsligt blev det ganska roligt att träna!
.
Imon blir det stan med syster en sväng innan träning med H :) IW står på schemat! Gött som fan! Sen jobba till 19. :) Gott gott!

Ny dricka.

Såhär ligger det till va.. Lämnade bilen hos pappa igen då, skulle ta bussen hem. Visst. Visste att det skulle ta en evighet så jag väntade i godan ro. Där kommer 772 och tar mig till Mölndal, det var väldigt längesen jag var så nära Tre Lingon asså!! Då hette det Securitas Värde AB, nu heter det Loomis.. Himla tråkigt namn, men jag hann sluta innan dess.. :) Fick även ett meddelande från Toniiiii som jag jobbade med där. :) Oh vilka minnen som dök upp då :) Vi hade så galet roligt där! Vilka nätter.. Med Ulle-banan och pausgympa. Jisses..
.
Ja för att återkomma till Mölndal då.. :P Tog mig in till Pressbyrån för att köpa mig en dricka.. Bidde en helt vanlig Pepsi Max, trodde jag! Tydligen var det en Limited Edition Wild Side med smak av Wild Baobab. Nån som vet vad det är?? :P Fattar inget, och den smakar mindre gott.. Typ avslaget, fast ändå med bubblor.. Knasig, så nästa gång tittar jag extra noga på ettiketen innan jag köper den.. :P

Grannen på besök.

Japp precis när jag struttade in genom dörren idag med lådan mat coh kassar så plingar grannen på. Hon som bor under mig. Nyinflyttade sen typ 2 månader. Och så kom hon och sa att hon absolut itne ville känna sig som en gnällkärring, men nu gick det inte att undvika längre.
Om klockan passerade halv 11 på kvällen så kunde jag gärna få tysta ner mina steg lite, för hon ska upp tidigt och jobba och grejs. Inget konstigt i det! Och det sa jag även till henne. :)
.
Så jag lovade att tänka på det och inte klampa med hälarna så mkt när jag går. Och hon blev så glad att hon erbjöd sig att komma med en påse hembakade kanelbullar snart.. :P Vad gör man itne för sina grannar.. :P
Och sen kommentaren:
"Och om du vill låna mjöl eller socker eller nåt annat, typ i sexväg, så är du välkommen att plinga på!"
.
Japp, mjöl och socker har så mkt med sex att göra. :P

Ojoj..

Blir inget IW idag, blir spinning ikväll. Förlåt men det är roligare! :P Men sen blir det mestadels IW!! Hittat 3 andra grejer att fixa med nu.. Eller 5 egentligen. :P Hemmabruk! :P Nu kör vi på allvar fan!
Ska hälsa på M på "gamla" jobbet med. :) Få med mig en låda eller två hem. :P Så snart bär det av till pappas jobb för att ta bilen en sväng. Gött som fan. :) Älskar att köra den! Såå skön! :D

Trevlig konversation.

Hade en trevlig konversation med en liten pojke. (Eller ah, han var 21..) Han undrade om jag var singel och påpekade att han var lite intresserad av mig. :) Trevligt såklart.
Svarade då lite trevligt tillbaka att jag var inte ledig, men att han nog skulle hitta nån annan tjej att bli intresserad av ganska snart. Då fick jag en supergullig kommentar tillbaka!
"Okej :) Önskar dig all lycka med pojken!"
.
Det fick mig att le. :)


IW!

Hahaha sjukaste passet nånsin igår. :P Kände ingen ork alls för IW.. Men det var ju bara att bita ihop när jag ändå var där liksom. Så kommer Lars-Åke in. Aldrig haft ett pass med honom innan så det skulle bli spännande!
Och jag skojar itne när jag säger att han fick mig igenom passet med skratt! Annars hade jag aldrig överlevt det passet. IW är så sjuuuukt mkt jobbigare än spinning för mig just nu..
.
Men L-Å hade ju såå härliga små historier till alla låtar! Berättade lite om när han var twist-mästare, och berättade när artisterna var födda, eller när låtarna spelades in. Han fick mig att le och kämpa den sista biten :) Och att han spelade massa gamla goding-låtar gjorde saken bara bättre! Ah jag diggar honom, kan definitivt tänka mig flera IW pass med honom! :)
.
Idag blir det jobb och ingen träning, fick boka av passet med underbara Sara.. :/ Gillas itne, men pengarna behövs mer. Så imon drar vi på med IW igen, och likaså på torsdag med H. :) Sen chillar vi lite till söndag, då lördag är en bakisdag enligt mig. Speciellt när vi ska fira syster på fredag. :P

Dåså!

Round 2! Vad gör vi? Nu kör vi! Sola, sen Indoor Walking! :D Blir en promenix dit med. :)
Go for it! Armarna värker lite. :P

Hard Work

Första passet avklarat! Ett svettigt underbart 40 minuters medelpass. :) Annica var helt okej, klagar inte, men jag gillade inte musiken så värst mkt, så då tog man ju inte i till tusen, bara till 800 :P
Nu blir det lite hemmaträning, magrullare och Ps hantel kan man ju låna lite. :P Kommit fram till att gymmet är tråkigt om man är ensam. Faktiskt. Trots musik. Så ska försöka få med mig H på nåt gympass så man kan variera sig lite.. :P Eller nåt av hennes pass som hon gillar kanske..
.
Måste även lämna tillbaka linnet jag köpte. Typ idag gärna så är det gjort. :) Vid 18.45 blir det Indoor Walking. Lagom ansträngande sådär på kvällen. :) Ska ju inte bli helt störd av träningen. :P Bara liiiite..
.

Liseberg

Japp Lisse stog på schemat. :)
Jag och P drog dit, ringde hans systerdotter som tydligen var där och bestämde att dom skulle köras hem sen. Sen spelades det en heel del. :P
Vi fiskade lite och fick napp.. :)
.
.
Nu blir det soooova. Mkt träning imon!

Härliga höstdag!

Ja nu är det faktiskt höst.. Fick ju detta påpekat för mig av väldigt många för typ en månad sen.. Hösten är september till november tydligen. Så nu är det fanimej höst! Och en gudomlig sådan idag. :) Solen skiner på alla och humöret är på topp! En liten tripp till Liseberg är inplanerad, bara gå runt coh mysa med P och njuta av kvällen. :) ett glas vin hade vart sååå gott, men får väl leva med vatten för tillfället. :) Håller ut tills den 10e! Då ska det bli sååå mysigt och roligt! :D
.
Hoppas syster kan byta bort sin sena fredag så hon kan komma hit innan. Vill j uatt hon ska få grejerna innan vi äter. :P Och smaka på Les Karlssons champagne. :D Det är inga dumma grejer det!
Fast om jag åker till henne på torsdag, så kan hon få det då.. Hmm.. Tål att tänkas på. :)

Svettigt.

Då var det avklarat. :) PW dit coh PW hem sammanlagt 45 minuter. Sen en timma spinning. Kom hem och körde magtränaren i en kvart, känns överallt just nu. :P
Nu är det dax för lite välförtjänt vila, sen sola kanske.. Och så möjligtvis ett pass på gymmet. :) Om det vill sig väl! Målet är nära nu!!

Cykla loss!

Japp, hittade ett spinningpass nu faktiskt. :) Bas dock, men det funkar ju! :D Fick bara dock världens hostattack nu precis innan... Himla dumt.. :P Exakt 14 minuter innan jag ska gå. Kanske ta en promenix dit? Är ju ändå himla skönt väder ute.. Borde göra det. Glass igår. Japp jag gör det! :) Dax att gå nu då typ. Så slipper jag springa so mett djur det sista för att hinna..
.
Kämpa på ett och två!

Mörrn mörrn!

Hallå jaaa.
P kom igår, fick en rolig grej av honom. :P En träningsgrej. Sån där rullgrej som tränar magen. :) Ska bli spännande! Inte testat än, känns ju som att jag kommer trilla ihop i en hög av den. :P Men kanske blir lite starkare av den? :)
Kör på vila idag med. Lika bra så slipper man bli heelt utbränd det första som händer. Har upptäckt att Sara E på F&S har ett grymt bra spinningpass! Så jag tajmar in hennes pass i mitt schema :) HImla bra! Blev galet pumpad av henne och presterade som aldrig förr. Fick jag ju känna senare i benen då.. Eftersom alla gillar att slå på dom. :P
.
Jag är en galen periodare när det gäller musik.. För några månader sen upptäckte jag Owl City, och fastnade direkt. Lyssnade konstant på honom. Sen tog det liksom slut. Och så hörde jag Hot Air Balloon på Classe för ett tag sen och så kom det tillbaka igen. Det är ju sån plingig musik. :) Mysig. Och så kommer det fram minnen! Massvis som jag inte ens får ordning på. Väldigt många är från Svea när Erik-Daniel-Marcus jobbade där.. Shit skicka kvällar.. :)
.
Telenor kör ju även med Technologic nu igen.. (Eller har dom alltid kört med den?) Den får jag sjuuuka minnen av! Från typ mars kanske.. Helt otroligt. Hörde den på tv för några dagar sen och alla minnerna bara kastades över mig. Kunde inte ens sortera dom ordentligt! :P Men det var härligt. Så jag vill ha det. Minnen som bara flyger på mig så fort jag hör en låt. Det innebär ju att jag inte glömt av, allt finns fortfarande där inne, ska bara väckas till liv. :)
.
Nu ska jag ge mig hän åt min yoghurt! Mmm, jordgubb!!

Ja då ses vi på fredag!

Jobbade idag, kom dit, poliser överallt. Rån i en affär faktiskt. Ganska läskigt, kom typ 40 minuter efter det hänt, läskigt! Men tror det gick ganska bra med allt.
Iaf så såg jag och V 6 killar komma vandrandes utanför fönstret i kilt. :P Det var sjukt roligt! Vi skrattade lite åt deras matchningar av skjorta/t-shirt och kilt. Var itne särskilt vackert :P
Och medan jag springer runt där så dyker B upp. :P Och som vanligt är han så snäll och ska slå mig på låren och vaderna för att jag har träningsvärk. Himla snällt va! :P
.
Sen slutade V 4 idag, kändes helt fel.. Sjukt tråkigt att vara ensam.. Går så segt då. Fram till 5 gick det ok, sen segade det som sjutton!! Himla tråkigt. Men som tur var så kom J förbi! :D Back from vacation! HImla trevligt, så han trängde in mig i kassahörnet och tyckte att han skulle ta upp misshandeln som B aldrig avslutade. :P
Jag hotade med fönsterputs och då hotade han tillbaka med att slå ner mig och släpa mig i benen till cellen på nedre vången och handfängsla mig där tills han slutade. :P Tyckte jag lät mindre trevligt så jag ställde ner fönsterputsen igen och smög mig förbi honom. :P
.
Nu sitter man här och ska nog kika på nån film kanske.. :)

...

Hej mamma. Jag vet att du läser nu.. Och fnissar lite över din finurlighet. Eller hur? :)

Goooodmorgon!

Jagg, mensen ville visa att han var här. (Ja min mens är en han, för att den kommer och förstör vid alltid lika olägliga tillfällen. :P) Så ja.. Magen blev en ballong då såklart! Som en liten hälsning bara. "Hej, nu är jag häär! Här får du lite ballongkänslor i magen som inte kommer försvinna på en vecka! Njuuut!"
Up yours säger jag bara till den.. Känns ju på hela vikten att han är här.. :/ Blev ingen spinning idag. Mina lår håller på att kollapsa typ. :P Så kör lite fix och trix hemma istället! Och en sväng och solar. :)
.
Ska få i mig en skål med blåbärsyoghurt och fruktmix-müsli först. :) Det är rätt gott faktiskt.. :)

Woho!

Energin pumpar fortfarande1 Känns som att jag kan klara av vad som helst just nu! :D
Tog en sväng till Allum, köpte tre nya klockor, ett par assnygga träningsbyxor och lite andra välbehövliga saker :P Man är ju tjej liksom..
Sen bar det av hemåt, fixa och trixa, på med träningskläder och iväg! Vart lite sen idag med, men kom minuterna efter instruktören så jag slapp iaf längst fram. :) Hamnade där jag trivs bäst, längst bak, framför fläkten! :D
.
Kändes lite segt i starten, men snabbt fick jag upp tempot och kände att det gick jäävligt bra idag. :) Som alltid tävlar jag med dom som är bredvid mig.. Killen fick jag hoppa över, han var helt galen! Så jag valde tjejen. Men hon var kass.. Satt ner asmkt och kämpade inte alls enligt mig, men alla har vi våra gränser. Så jag bestämde mig för att pressa tills jag såg stjärnor när hon satt ner.. Fatta hur jag kände mig när hon satt ner ungefär hela passet.. :P
.
Kom ut från passet och kände "fan, kan nog ta ett pass till!", men P väntade här hemma utanför så jag gav mig av hemåt :) Mamma hade ringt mig under passet så jag fick ringa upp och undra vad hon ville. Våran champagne har kommit tydligen. :) Karlssons egna skumpa!! Hoppas den smakar gott. :)
.
Köpte även Blondinbellas bok Egoboost. Läst ungefär halva nu och den är svår att lägga ner. Tänkte vad fan är det här för skit nudå.. Men så fick jag ett infall och läste en liten del ur den i affären.. Hamnade på den delen där hon berättar om sin hemska upplevelse utomlands.. Och så vart jag såld och var tvungen att ha den. :P
Den är faktiskt riktigt bra!!
.
Imon blir det morgonspinning, eller förmiddag kanska man ska säga. :) 10.15 kör vi! Pumpa pumpa! Nu ska jag handla mat och gotta mig med boken. :D
.
.

Eriksberg.

Körde mitt spinningpass igår, heeelt död, kom sent så jag fick sitta längst fram. Kändes som att alla pikar hon hade att säga var till mig, och hon tittade massa på mig. Kände mig väldigt träffad! Tog i så jag dog nästan. Stog i 5 minuter och försökte hitta andningen efter och hålla mig upprätt utan att svimma. :P Sen påväg hem kom jag fram till att jag tappat förmågan att gå i trappor.. Himla jobbigt! KOm hem och möttes av syster. Snabbdusch och sen iväg till Eriksberg!
.
Tog en prommis på strandpromenaden i Eriksberg. Himla fint med solnedgången! Och väldigt många som satt och kikade på den nya Stena Germanicabåten.. Hur intressant kan den vara?? :P
Vi kom iaf dit med bussen, tog oss ner till caféet vi trodde var öppet, men tji fick vi. Så jakten på ett nytt började! Och efter vårat val av högersväng så hamnade vi på ett jättegulligt italienskt café. Café Italia. :) Mkt trevligt1 Men lite väl dyrt tyckte vi.
.
En panini fick det bli iaf :) Och en cola, syndigt nog. Sen tog syster en kaffe påvägen, som hamnade överallt ungefär. :P Båda hade sina kameror med sig så massvis med bilder blev det! :P Vi traskade på åt ena hållet och kom till änden, dr var Stena Germanica, den nya båten då. Med ungefär 40 pers som beundrade den.. Iaf som vi tror, annars stannar man ju inte däär så länge.. :P
.
Vi började gå åt andra hållet, upptäckte Älvsnabben och insåg att den kan vi ju fan ta hem istället. :P Mkt lättare och snabbare!! Att vi inte tänkt på det innan. :P Så vi bestämde oss för den hem sen. Sen vidare iväg på äventyr! Hittade massa totempålar som vi kramade. :P Vindan, Ostan, Nordan och Sunnan. :P Sen längst bort kom vi till Vindarnas Tempel. :P Himla spännande! Rätt coolt faktiskt. Där kan man nog ta många coola bilder. :)
Vid det här laget var det rätt kallt där, så vi började bege oss mot båten. Men hittade då ett litet ställe..
Men säten och ljuslampor.. Såg ut som nåt taget ur en bassäng eller nåt. :P
.
Där stannade vi för lite roliga kort, innan vi insåg att vi fick ta oss till båten för att komma hem. :) Var himla spännande att åka Älvsnabben! Bara gjort det en gång innan! Finns ju massa säten och shit inne. :) Kaffemaskin och allt! Himla coolt.
Sen promenixen till Järntorget och vänta på vagnar åt varsitt håll. :) Hemma strax innan 10, och sen dök P upp strax efter det. :) Himla mysigt!
.
.
.
.

RSS 2.0