Ännu en..

Det tar inte många månader innan nästa nära ska dö.. Livet är verkligen skört.. Man vet aldrig vad som kommer hända imorgon eller dan efter det. Man kan aldrig veta hur saker ska gå eller vad som kommer uppstå.
Och åter igen är det cancern.. Som tagit hennes liv.. Utan att ens fråga tog det bara över hennes kropp och gjorde slut på henne. Fan.
.
Marianne.. Du är älskad, kommer alltid vara älskad! Att du är borta betyder itne att vänskapen eller minnena är borta, det kommer alltid finnas kvar! Saknaden är stor, större än stor.. Du lämnar ett tomrum..
Tills vi ses igen Marianne, du finns i våra hjärtan!

Vad säger man?

Jaa blev mer shopping igår.. :P Med syster och H. Faaaarligt som faaan! Nu blir det inget mer på flera månader!! Dax att köra avbetalning.. :P
Fick ett himla roligt samtal av H med.. :P halv 4 på morgonen.. :P Han var så full, och det var så roligt. :P Och hans minns inget! :P Nästan så jag önskar jag hade det på band så han fick höra. :P Slagsmål hit och dit och känslor och allt vad det nu var. :P
.
Han kommer förresten och hälsar på imon. :) Himla trevligt! Och jag får tillbaka mitt nummer då med! Underbaaart! Blir tvätt idag med, lite grann iaf.. Får se när stugan är ledig nästa gång med.. JObbigt som fan.. :/ Massa lakan och handdukar att tvätta nu.. Men det börjar se rent ut iaf. :P
Nu blir det tvätt, och sen kanske nån matbit..

Härlig helg!

Japp japp. :) Massa härlig helg! Varit med syster ungefär hela tiden. :P Hon åkte hem till mig på fredagskvällen, vi skulle ha film och lite vinkväll och sen sleep-over. :)
Så jag fixade klart allt tidigt på jobbet så jag bara kunde dra hem direkt, men jaa som vanligt när jag förbereder för nåt så går det åt skogen.. :P
Gick från jobbet, kom ihåg allt, att larma och allt. Vagnen kommer rätt snabbt, och det är toppen! Sitter på vagnen och ska gå av och tänker att jag inte behöver låsa upp överlåset, för syster är redan där.. Och då slår det mig..
Vart fan är min handväska???
.
Såklart hade jag glömt den hängandes på kroken på jobbet. :P Mkt roligt. Men telefonen hade jag iaf med mig! Tur är väl det. :) Och syster var ju redan hemme, himla tur det med! Så vi skratatde lite åt detta, och det är ju bara sånt som jag eller hon skulle råka ut för.. :P
Men iaf, blev en kväll med Dirty Dancing 2, som faktiskt var ganska bra.. :) Trodde jag inte! Och sen Heartbreak Kid, Som var ganska rolig den med. :P
.
Dan efter hade vi planerat Hammarkullskarnevalen.. Men molnen som hotade utanför när vi vaknade var itne lockande.. :/ Så vi gav upp den idén.. Men stan fick det bli, för jag skulle ha min väska.. Och då började vi shoppa istället.. :P Och vädret blev bra med, jobbigt som fan!
När vi kom hem sen så blev det snabbombyte och kasta sig ut på balkongen med vin och sola tills solen försvann. :) Det var sååå skönt!
Sen blev det matlagning, som vanligt vårat kött och våran goooda sallad!! :D Och sen Disneyfilmer. :) Det var mysigt som tusan! Lilo & Stitch är ju bara föööör rolig!! :D
.
Idag blir det nog en snabbis in till stan igen. :P Leta efter en kjol jag såg igår.. Och en jacka.. Och kanske träffa syster och H en snabbis om dom är inne och fikar. :P Sen hem och fixa blommor till mamma, och skriva kortet. Och sen middag där. Till och med bror har sagt att han dyker upp. :P Spännande!

Jobb-shopping.

Så går det till, vi kombinerar allt! :P
Slutade tidigt idag, mirakel. Börjar uppskatta att få sluta vid 4 tiden nu faktiskt. :) Himla skönt!
Kollade runt lite efte rnya skor, men hittade verkligen inget.. Jobbigt som tusan!
Hittade ett par söta från Filippa K, men dom var inte så sköna på som jag trodde.. Också jobbigt.. Ville ju spendera idag! :/
.
Men jag har kommit fram till att killar i kostymer har nåt som gör mig galen.. :P Killar i uniformer vill man ju alltid ha såklart, men killar i kostymer.. Det är nåt.. Jag vet inte vad, men nåt är det. Och det gör mig heelt galen. :P

Nattstad..

Jaaa.. Där hänger man ju lite.. Och som alltid får jag heeelt sjuka meddelanden från folk ibland..
Men det jag fick alldeles nyss tar faaanimej priset på allt!!
.
olof75, kille 24 år
hej hej,, är du en tuff tjej?? gillar du att bråka och spotta på dryga tjejer?? catfights??
.
Jag menar, what the fuck liksom!?!?! Störa människa!!!

En förbannelse..

Det vilar en förbannelse öve rmig, jag är sååå jävla säker på detta!!
Tele2 vägrar släppa mitt nummer..
This is the deal:
Jag ville byta från Tele2 till Telia. Jag ringde till tele2 och bad om att få en slutfaktura, visst säger dom. Inga problem. Så jag går och fixar nytt på Telia och ber om att få föra över numret. Går ut därifrån och får sms från tele2 där dom säger nej. Och att jag har bindningstid kvar. Sen helt plötsligt är mitt SIM-kort inaktivt.
.
Jaha ja.. Går en dag elelr två och jag ringer tele2 och frågar vafan det är som händer. Och då ser han att allt bara stängdes ner direkt och då är det itne möjligt att flytta över numret. Fixa det då, krävde jag och han sa att han skulle öppna det igen så jag kunde föra över numret. Gott gott tänker jag och väntar.
Ringer telia igen och hör vad osm händer. Hon säger att det bara ligger som nekat så jag ber henne skicka ny förfrågan. Hon säger att hon gör det och ber mig återkomma.
.
Jag ringde idag igen då.. 5 dar i rad.. Hur nöjd är man.. Men men, ringde igen til ltelia och frågade vad som händer. Hon säger att den senaste förfrågan ligger från den 24e. Alltså skickade kärringen inte in nån igår som hon sa hon skulle göra! Jävla irriterande!! Men denna tjejen var väldigt mkt trevligare! Och hon skickade in en ny, och bad mig återkomma vid 8 tiden för att kolla igen.. Så förhoppningsvis har det hänt nåt.. Kanske kanske kanske att 1 juni blir en bra dag..

Livet just nu.

Jaa lagret idag. Omöjligt, mår dåligt innan jag ens kommit in i entrén.. Jobbigt som satan..
Tog mig dit iaf.. På rasten ser jag A och kommer då på vilken dröm jag hade om honom.. :P Blev lite knas i mitt huvud där, funkar itne riktigt.. :P Men men.. Fick upp en tidning och läste horoskopet.. Idag funderar tydligen alla Lejon på meningen med livet. :P Spännande, kan dock inte säga att jag funderat på det idag, men men..
.
Ringde även Tele2 igen, och Telia.. Tydligen ska mitt Sim vara inaktivt, trots att dom startat upp allt igen så jag kan få mitt gamla nummer.. Så jag ringde Telia.. Och hon säger att mitt ärende bara ligger osm nekat. Så jag bad henne fixa det. Men dryg som fan var hon, jävla kärring! Men förhoppningsvis så har jag mitt gamla nummer imon redan. :)
.
Och jag har två Apple fantaster på jobbet, dom är helt glana, jag skojar inte! Dom kan allt om allt från Apple.. Men en sak kunde dom itne.. Och det bästa är att jag kunde det! Som haft min telefon i en vecka typ. :P Heeelt underbart!! Detta fick P höra i några timmar. :P Hur kul som helst! Men nåt jag itne fattar är hur P kunde bli så himla glad i mig på två sekunder.. Idag till och med kittlade han mig.. Det är nåt knas med detta.. Och varje gång jag är i grossen så blir han superglad och välkomnar mig i gänget igen. :P
.
Imon kanske det blir nåt, ska inte hoppas för mkt bara.. Känns bara som att det inte blir nåt ändå.. Som vanligt..

Hemkommen!

Jaa då har man klarat av en till jobbdag :) Känns bra känns bra!
Handlade lite påvägen hem med, blir tacos ikväll. :) Tacos och film och bara lugn och rooo!!
Tvättar lite med, ska snart ut på balkongen och glassa.. :P
Men först vill jag bara välkomna mina väskor då ja. dom är döpta och allt! Så nu vill jag bara säga Björn och Morf, välkomna in i familjen! Jag stormtrivs redan med er, hoppas ni gillar mig lika mkt. :P

Sicken kväll!

Gick allt som det skulle? Såklart inte! :P Som vanligt var det nåt som gick snett för mig och syster.. :P Först är Han konstig mot syster.. :P Hela kvällen.. :/ Knassnubbe!
Sen när vi går och beställer vin och går ut och sätter oss så får alla för sig att det är helt okej att stanna precis framför vårat bord hela tiden. :P Så vi har värsta dramaserien framför oss ungefär hela tiden..
Sen mitt i allt så får jag för mig att jag känner gien en kille på utsidan.. Och visst fan är det A hemma från Norge över helgen.. Såklart..
.
Jag hälskar och vi snackar lite och syster gömmer sig nog så gott det går.. :P Sen drar dom vidare, tackar väl nån där uppe för det.. Hade itne varit så bra för systers hjärta om dom kom in.. :P
Sen hade vi väldigt roligt åt alla som dansar såklart. :P eller "dansar" kan vi nog kalla det. :P
Och alla var naturligtvis där.. Såsom Sveparn, Dansarn, Spasmiska ryck och lite annat folk.. :P
.
Nu blir det ner med lite vatten i kroppen, eller massa, och sen iväg och jobba. :) Hälsa gärna på mig om ni inte har nåt bättre för er! :P NK är det som gäller..

Årets konversation!

Japp japp. Den hörde jag nyss, den borde få pris.. :P Iaf om man är vuxen och inte tolkar den som barnen gör. :P För detta är en konversation mellan 3 ungar.. Två killar och en tjej.
Scenariot är ute på gården i värmen, med varsin vattenpistol.
.
Först är det massa skrik och gap och osammanhängande meningar och shit.. Men sen kommer det.
"Meeen du får inte spruta på miig!" Ena killen vill inte vara med längre..
"Joho, jag sprutar vart jag viill!" Andra killen kontrar direkt..
Då bryter tjejen in..
"Du kan få spruta på mig om du vill.."
"Neeeej för jag vill spruta honom i skreevet! Det är inte samma grej på tjejer.."
"Men du kan få spruta i mitt skrev meed.." Tjejen vill verkligen vara med.. :P
.
Sen massa mer osammanhängande babbel och tillslut går den ena killen hem och ska äta. :P Huuur kul som helst!
eller är det bara jag som tolkar detta som nåt helt annat?? :P

Morgonstund.

Ja här sitter man, alarmet funkade faktiskt ganska bra på telefonen :P Tror jag kan klara mig på det..
Suttit med massa appar nu och ser ut som en nörd.. :P Liiite jobbigt, men det går väl över. :P Hittat massa roliga program iaf! :P
Jobba idag med ja. :) Känns rätt bra, slippa alla springande hurtiga människor.. :P Det är inte min grej det där.. :P Men good luck til lalla som ger sig ut!!
.
Även hört att det ska vara invigning av hjulet idag? Kan detta stämma??
Vore lite ball. :) Men jag har väl turen att invigningen är när jag jobbar. :P Dock ska hjulet åkas iaf!! :P Måste ju testas, som en sann göteborgare man är.. Måste ju även testa det töntiga lilla tåget med. :P

AW!

Oh jes, aw med syster igår. :) Kalaaaaaas för fan! Tranquilo var väldigt olikt sig själv i dagsljus. :P Men det var spännande! Och meegagod mat! Dit blir det igen vill jag lova. :) Vi hade absolut bästa platserna! Sol till typ kvart i 8.. :P Vi kom dit vid 5, helt perfekt!!
En flasdka vin och massa skratt och glädje. :) Älskar dig syster!! <3
Sen drog jag hemåt, och sen till Svea för att lämna telefonen till A. Jag och syster har förövrigt döpt om honom, han passar itne i A, så vi kom fram till Erik. Eller Markus.. Men när jag satt där så kändes han mer som en Daniel.. :P Så A är numera Daniel-Erik-Markus. :P
.
Nu blev det en snabbtur i duschen, snart aw med P :P Jag kör mkt aw trots att jag inte jobbat... :P Mkt roligt!! :D Men det regnar.. Och åskar.. Lite mysigt, men det är då man ska vara inne och kolla film eller nåt. :P
Men äntligen ett litet åskväder iaf så det itne känns så tungt i luften!

Sommarkänsla!

Jaa sommarkänslan har infunnit sig. :) Med råååge! Igår var helt fantastiskt väder! Drog en sväng på stan med B, shoppade lite, fick dynor till min balkong. :) Och invigde dynorna med! Kom hem och direkt ut på balkongen i en timma, men det gick liksom tine mer, var såå varmt coh stilla. :P Men jag klagar definitivt inte! Heeelt gudomligt underbart!
Sen bidde det hopp in i duschen och fixa sig lite, sen med syster och hennes BPare och grilla lite i slottsskogen. Tjöta lite, dricka vin och ha det gött. :) Var sååå härligt!!! Fan va jag älskar sommaren!!
.
Idag är det lika varmt och gött ute. :) Dock inte lika mkt sol, så nåt solbad blir det inte, men det gör inget. :) Lika skönt för det!! Äntöligen säger jag bara igen!!
AW med syster idag med. :) Underbart! Tranquilo here we come!! :D
Och kursen på jobbet har äntligen dykt upp med! :D Så nu kanske jag äntligen kan få mitt silvriga kort.. :P Hihihi..

...

Det gör faktiskt ont. En hel del ont faktiskt..
Jag ska sluta hoppas, för det gör bara ont ändå.. Jag ska sluta tänka, för det slutar bara med samma visa som alltid.
Jag står där ensam med hoppet liggandes vid fötterna.. Folk som stampar över hela mig.
Och naturligtvis så kan jag itne sluta tänka på vad som hade varit just nu.. Och vad som hade hänt. Och vilka samtalsämnen som dykt upp..
.
Fan..

Tidsfördriv ja.

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? 2
Vad tycker du om kärlek? Underbart!
När kramade du någon sist? I torsdags.
Saknar du någon speciell person? Ja.
Har du svårt för att bli kär? Nej, beror på situationen.
Är du singel? Ja
När fick du senast en komplimang? Igår.

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös: Ja.
Hånglat med nån riktigt ful: Haha ja
Hånglat med fler än 50 pers: Troligtvis.
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Ja...
Gjort något riktigt dumt? Ja.
Gjort något du verkligen ångrar? Ja.
Åkt ambulans? Nej.
Gjort nåt olagligt? Jo visst har man de, usch
Fått din mamma att gråta? Ja det har ja..:(
Slagit ner någon? Ja.
Skämts över dina föräldrar? En del.
Sagt jag älskar dig och menat det? Japp.
Tar du droger? ALDRIG!
Dricker du? Ibland.
Vilka kläder sover du i? Raggsockar.
Vad hatar du verkligen? Svårt..
Är du ensam nu? Japp..
Vill du gifta dig? Nångång kanske..
Vill du ha barn? Jaaa.


SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? H.
Såg dig gråta? Mamma.
Fick dig att gråta? T.
Du gick på bio med? Terrorese.
Skällde på dig? En kund.


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit? Nej.
Kramat någon? Nej..
Pussat någon? Nej..
Köpt någonting? Ja en mobil..
Sjungit? Inte en chans!
Saknat någon? Kanske..

Schyssta!

Jobbade igår. HImla spännande, hände inte så mkt måste jag säga.. :P Men ändå..
Vid 5 tiden tror jag det avr, så hände det grejer! KOm in ett gäng killar, dom var väl 3 st eller så.. Typ 25 år elelr nåt. Den ena hade ett presentkort som han ville bli av med, så han köpte en penna för 6 kr.. :P
Dom komme rin och stojjar och gapar och är lite småjobbiga och luktar alldeles för mkt rök.. Lukten hängde i i 10 minuter efter dom gått..
Men iaf.. När ahn fått växlat och så som han vill så vänder dom och går iväg, när dom nästan är ute så säger den ena lite halvhögt..
"Jääävla schyssta meloner hon hade!"
Jag börjar ju småskratta lite för mig själv och tackar dom i tysthet, det är ju ändå en komplimang.. :P
Då vänder sig han om igen och säger lite högre..
"Jaa, jag hoppas du hörde det där!"
Då mina damer coh herrar dog jag. Ville bara sjunka genom jorden och aldrig mer synas, tack gode gud att det itne fanns några andra kunder därinne då!! :P
.
Så nu sitter jag här och vet itne vad jag ska ta på mig faktiskt.. Inget för urringat iaf. :P Tvättar med, hoppas inget bråkar med mig.. Och städar lite. Disken är redan klar. :) Och tiden hos naglarna är bokad! Kl. 10 får jag nya fingrar. :P Hoppas det blir snyggt..
Och jag hopas lite.. Borde inte ens tänka det, men jag hoppas lite ändå.. Innerst inne..

Oh boy..

Jaaa. Jag som har lyckats hålla mig från att baka i flera månader! Kan inte ens minnas när jag bakade senast..  Jag har nu gått och köpt massa mjöl, socker, vanlijsocker och smör för att baka.. Fan! Jag som lyckades hålla mig från allt sånt.. Typiskt mig.. :P
Men nu blir det iaf vit kladdchokladkaka.. Det är gaaalet gott!! :D Smeten är ju såklart godast.. Vilket är väldigt jobbigt, så nu är jag laagom mätt av den. :P Men men, blev iaf en liten kladdkaka av resterande smet. :P
Sen ska den svalna tills ikväll och då lägger jag på glasyyyren. :P Fy, farligt..
.
Snart jobba med. Börjar 15 ja. Och imon blir det tvätta och fixa naglarna.. :P Tur att jag gör allt innan naglarna ska fixas.. Lite jobbigt annars.. Nya naglar, och så ska man baka och tvätta. :P Hade ju gått ännu sämre än vad det brukar. :P Ska dock byta tröja nu.. Mjöl överallt såklart..
Längtar efter mitt bredband nu.. Jobbigt att ha pappas hela tiden.. :/
.
Borde röja upp lite med.. Ska bara orka.. :P Det är liite jobbigt faktiskt.. :P

Kan inte hjälpas..

Idag blir det mkt blogg.. Men det kan inte hjälpas..
Ikväll blev det fel humör som dök upp.. Kan inte hjälpas.. Eller jo det kan det, jag skulle aldrig pratat med M om det.. Om vad som kunde skett, vad som hade skett. Vad jag vill ska ske..
Och så såg jag nåt program nu.. Och så var det väldigt mkt så.. Och så blev alla tankar helt åt helvete..
Fan detta är inte bra.. Måste sluta tänka på det faktiskt..
Hjälper ju heller itne att jag är halvt involverad i polaren.. Och jag vill ha godis.. Jag vill ha chockladbollar.. Och chips.. Allt!

Bomber och granater!

Jag har liksom tappat alla svordomar påvägen för jag är så arg va!
Skulle tvättat två maskiner idag ja.. Så jag har lite rent. Började himla bra! I med kläderna, på med maskinen och gå hem. Går ner en timme senare för att kolla läget.. Jaha vad ahr hänt då!
Maskinen från helvetet har stannat, av nån rolig anledning..
Så jag öppnar luckan då, tror ju att det är lugnt eftetrsom den går att öppna.. Och ut kommer en jävla tsunamivåg av vatten och lägger sig över heeeela badrummet! Jag halkar runt lite och inser inte hur farligt nära jag är tvättmedlet.. Och mitt i ett armsvep så ligger den på golvet, öppnad såklart, tvättmedel och kladd överallt.. Jag i en okontrollerad hög och tvätten pisseblöt i en klump.
.
På med maskinhelvetet igen, torka upp skiten och upp och byta kläder, inser att klockan är mkt. Ska träffa M snart, och har tvätten inte löst sig själv nu så får det faaaaaaanimej vara tills jag kommer hem igen.. Hatar att tvätta! Förstår ni varför nu?
Allt som har med tvättning att göra ska alltid bråka med mig.. Nån vill mig ont idag.. Fan..

@ Svea

What more can you say? :P
Jag och syster skulle ut och ta några öl, min mage levde sitt egna liv så den ville helst inte ut och svira.. Så Svea vart det, känner mig som en stammis där för faen. :P
Och roligt hade vi! :P A fyllde på hela tiden. :P Mkt trevligt! Och naturligtvis hör det till mig coh syster att komma med störda kommentarer..
Vi sitter lugnt och stilla och dricker våran öl, när syster helt plötsligt lyser upp och börjar klappa händerna lite smått (det är förövrigt våran grej tror jag.. :P)
"Jag mår så bra när jag ser öl!"
Och sen kände hon direkt hur fel det lät.. Och kom på att det lät som en alkis, och vi skrattade, som alltid. :P
.
Sen fylldes det på rejält med folk och baren blev full, och heelt plötsligt känner jag nåt som man inte riktigt vill känna.. :P Så jag vänder mig mot syster och säger..
"Han knäade mig i rumpan!!" Och så var det en till idiot mening att säga.. :P
Vi sitter sen i godan ro och sippar på våran öl och har det gott och skrattar lite åt meningslösa saker.. Sen komemr det.. Vi kan inte förhindra det! En våååg. En hårvååååg. Skojar itne, nån snubbe som satt bakom syster hade bokstavligt talat en våg på huvudet.. Och vi var igång..
"Han ser ut som en våg.."
"Ska vi göra vågen?.."
"Det finns inga vita gäss på havet längre, det finns Vita Glenn!"
"Let´s do the waaaave!"
Och sen kom minivågen med mig och syster, vi måste sett rätt galna ut. :P
.
För att inte ta om nötter..
"Nuts I tell you, he's going nuuts!!"
Sen kom det nån stackars brud som vi utsatte för lite elakheter, eller A rättare sagt.. :P Och jag och syster satt och diskuterade hennes doft..
"Fan va gott hon luktar.." Sen dök hon bara upp bredvid oss och då kommer det igen.
"Vad luktar du??" Och banne mina ord, hon luktade Clean - nytvätttat.. :P
Och för att avsluta min och systers kväll med en mening så får det nog bli... (skapa gärna lite spänning och tänk dig trumvirvlar här..)
"Efter några öl kanske det går för dig?"

It will turn around.

Ja självklart kommer det det! Bara just nu som känns omöjligt..
Men häll i dig lite yoghurt, ett glas tranbärsjuice och en kopp te. Svälj ner allt med lite ipren och livet är på gång igen. Eller nåt.. Krävs bara för många ipren för det, men ändååå...
Kanske blir det nåt äpple med om man har tur.. Annars en shake eller två..
.
.
Godmorgon alla..

Kvinna vs. Man

HUR MAN IMPONERAR EN KVINNA
Ge henne vin, överraska henne, ring henne, ge henne komplimanger,
krama henne, ta ut henne på restaurang, håll om henne, gå ut och
handla med henne, le åt henne, skratta med henne, gråt med henne, ge
henne smycken, kela med henne, köp blommor åt henne,
skriv kärleksbrev till henne, lyssna på henne, åk till månen och
tillbaka för henne.


HUR MAN IMPONERAR EN MAN
Kom naken. Ta med dig öl.

 

 

(Och vi tackar Mandy för detta underbara inlägg!! :D)


Kärlek!

På hööög nivå!
M på NK väskor&acc jobabde idag. Himla go tjej! :) Snackade lite om att det var våra första söndagar sen vi började.. :P Mkt nice att ha nån som fattade känslan.. :P
Iaf så gick jag in till henne när det var tomt hos mig och såg den mest lilla söta och bedårande väskan nånsin från Burberry.. Frågade om pris och höll som vanligt på att svimma.. :P
Men då kommer hon och ber mig titta på en Marc Jacobs istället. Och vid min guuuud vad snygg den var! Bara liiite större och så sjuukt fin så jag nästan tuppar av. :P
Så den blev det.. :P
.
När klockan slog fyra så kastade jag över repet så ingen kunde komma in och flög över till henne och köpte den. :P
Så nu sitter jag här och beundrar min uuunderbara väska! Sen hoppas jag att jag får köpa the phone av H med.. :P Blivit helt galen.. :P Och troligtvis så blir det en sån jävla phone som alla har.. Jag faller för lätt.. :P
Nu väntar badet, bubblor med jooordgubsdoft. :) Och sen soffan och te och en film troligtvis. :) Orkar inget mer idag..

Jao fan.

Jubb jubb. Jobba idag, första söndagen! :P Liite pirrigt, för nu hänger ju ALLT på mig, men det ska nog gå braa. :)
Vågen som pappa beställt har kommit med, så nu jääävlar. :P Sen har jag ju höga förhoppningar på att A kan fixa det jag vill ha.. :P
Ska se om jag hinner in en sväng på F&S innan jobbet med.. Måste verkligen snacka med dom..
.
Måste erkänna att det var gaalet skönt att lägga sig tidigt igår. :) Känns väl inte som att jag sovit ut, men att slippa vara "bakis" idag är helt underbart!!
Och varför sänder dom alla galna USA-program nu? :P Oprah, Extreme Home Makeover.. Sånt som gör mig knäpp i huvet. :P
Funderar på att kanske börja plantera något på balkongen.. Men får se.. Nu dricka up och sminka klart mig. :P

Helt fantastiskt!

Haha :) Vilka bilder D!! :D Helt underbara filmer med. :P
Kollade in hennes blogg också. :P Grym tjej det där! :)

Haha jääävlar!

Höll på att glömma den mest klockrena personen jag mött i hela mitt liv. :P Knasen! Han måste vara den mest roliga person jag mött i hela mitt liv. .) Ingen har fått mig att skratta så mkt förutom syster. :P
Killen är fan galen! :D Han förgyllde mkt med sång och dans. :P
.
Inte att förglömma när Voss skulle lära sig dansa samba av J.. :P As brors tjej, eller dejt, eller vad det nu var. :) Himla gosig tjej! Hoppas man får se mer av henne asså. :) Sicken jävla kväll!! Önskar bara jag hade min riktiga kamera.. Den ska numera alltid ligga i väskan så jag inte missar nåt. :P

Svea

Oh japp japp. Hade itne så mkt att göra igår. A messade och frågade om jag kunde hålla honom sällskap på Svea, så why not? :)
Drog dit, fick mig lite vin och tjötade, riktigt nice :) Sen fyllde ju Voss år med så han och hans bihang med As bror och några andra dök upp lite senare och gjorde allt till en stor skrattfest. :) Helt underbara människor! :)
Var helt underbart att träffa Voss igen! :) 8 år sen vi jobbade ihop, och enligt mig är han precis som han alltid varit. :)
.
Vaknade imorse, väldigt tidigt till och med, och jag och A drog till Subway och käkade.. :) Mums som fan! Värsta traditionen nu.. :P Galet gott är det! Och så kollar vi på folk och bilar :P Megaball!
Ska hoppa in i duschen nu och fixa iordning mig, sen vidare mot affären och fixa ny piercing.. Haft denna i 5 år, kanske dax att byta nu. :P

Äntligen!!

Äntligen är den påväg!! Imon eller på fredag är den här!! Min nya leksak!! :D

Lätt värt!

Japp. JObbade Nk idag. Himla trevligt måste jag säga. :)
V fyller även år, grattis lilla flickan! :D Hoppas du fick i dig nåt gott ikvälL! Det förtjänar du! :)
Slutade 15, så tog mig en liten tur på Väskor & Acc.. Livsfarligt. Där låg den.. Väskan om jag kollat på i ett halvår asså.. Galet jobbigt! Tog upp den igen och speglade mig lite.. Såg himla bra ut, plus att den är ju mjuk som en huvudkudde.. Kunde itne låta bli..
Stolt ägare till en Michael Kors kuvetväska i mjukaste skinnet du kan tänka dig! (Priset är inte ens värt att nämna.. :P)
.
KÄnde sen bara för att åka hem, men icke. Skulle ju iväg på utbildning. Så iväg far jag. Kom nyss hem och ögonen går i kors, men uppdatera måste man! Fick även köpt mig den gröna kjolen jag tittat på, bara 100 kr. :P Tänk dig.. Mig i en grön kjol.. Kan bli spännande!
.
Förövrigt så var jag väldigt trött igår.. Messade med H ett tag när jag lagt mig, somnade nog mellan varven.. Och när jag vaknade så var sänglampan tänd och mobilen låg uppslagen på kudden. :P Tror jag somnade mitt i ett sms utan att släcka elelr nåt. Då är man reeedit trött.
Dessutom ska jag upp tidigt imon, så det lär ju bli sängen för mig typ... Nu.. :P

RSS 2.0