Nope.

Ingen grill.. Ingen älskling..
Gjorde tacos, tar ett glas vin och tittar på It's Complicated. Grym film! Love it!

Jasså?

Blir det lite grillning idag kanske? Hoppas på det. :) Vore mumma i detta vädret! Måste kolla extra noga innan jag får för höga tankar om det..

Ledighet.

Efter en tuff dag i skolan är det äntligen dax för en ledig onsdag. :) Utan några plikter som helst! En välförtjänt sovmorgon, men skön ostressad runda på gymmet och en lååång dusch efter väntar på schemat. :) Just nu är det toppen! Blir ett gott bad snart. Och en film senare. :)

Ny vecka.

Eftersom kameran ballade ur, eller jag ballade ur på den.. Så kan jag inte lägga in dom fina bilderna än.. Men här kommer en på hur dom ser ut.
.
.
Snart är det iväg till stan, ska på studiebesök, även försöka pressa in ett besök till nästa läxa som ska göras. Känns som att jag ligger efter med allt.

Cupcakes.

Håller på att baka. Gjort det i typ 4 timmar nu. :P Första frostingförsöket blev misslyckat. Eller iaf 2/3 av det. :P Chokladen blev fantastisk, men resten var bleeh. Så nu gör vi ett nytt försök! In i kylen i ett par timmar så kanske det går bättre. :) Blir minttopping, hallontopping och chokladtopping till mitt projekt. :) Ska bli spännande om jag får ihop allt! :P Måste kolla lite mer imon med källor och shit..

Fyrkantiga ögon.

Hittat en ny blogg.. Eller ganska många faktiskt! :P Men en som har helt fantastiska bilder som gör att man bara drömmer sig bort... :P Blixtman. Har ni inte vart inne på hennes sida så vill jag nästan tvinga er att kika in där. :D Oh jag blir helt snurrig av alla bilder. :P Satt igår och kollade i flera timmar och idag med! Kan inte sluta titta! :D Jag kikar speciellt just nu på hennes cupcakes, är lite såld på det just nu och letar massa inspiration till att börja dekorera. :) Och hur kan man inte få inspiration härifrån?! :D TACK!

Stundande..

Fick en tröja av älskling igår! :) En jättefin Champion som jag kan ha när jag tränar! Supermysig. :)
Idag blir det ett lite lättare pass, men itne förrän om några timmar faktiskt. Ska gotta mig åt söndag och sommartid först. :D

Jahopp.

Då har man tvättat allt som skulle tvättas, städat halva lägenhenten (just nu tar torkstället upp halva vardagsrummet, så det får vänta..) och lagat mat med. Hemmagjorda hamburgare med Friscusbröd. :) Peter som fick in mig på friscusbröd, det är sååå sjukt gott!!
Ska tappa upp ett bad nu tror jag.. Slappa lite och ta det lugnt. Lite kesella vanilj med hallon och kanske lite av den nya jordgubbsvinägern? :) Den var sååå god va!
Olivolja Etc. kan verligen sin sak! :) Mumma!

Fredag.

Jaa. Jag är inte som alla andra.. Nej nej. Jag väljer att ha storstädning och tvättdag på fredag. Super. Inte tidigt heller, utan den sena tvätttiden.. Typiskt mig. Men har ju faktiskt inget bättre för mig.. :P
Funderar på att byta plats på PS3 och DVD.. Kan ju likaväl köra filmerna på PS3an.. :) Ska nog ge mig på att måla tånaglarna med, när man ändå gör allt på en gång! Rosa kanske?

A normal day.

Allt är helt okej idag. :) Ingen träningsvärk och solen skiner som aldrig förr. :) Kankse en promenad idag? Eller så blir det en tur på gymmet. :) Lutar åt båda just nu. Promenad till gymmet? :P Ultimata! Önskar bara jag hade en keps.. Saknar min jag hade.. Den försvann i flytten hit. JObbigt läge..

Hagabadet

Efter ungefär 2,5 timma avr vi klara att gå hem. :) Det var sååå skönt! Vi fick varsin handduk, varsin morgonrock och ett par toffler var. Vi fick låna ett lås och sen var det bara att byta om. :)
Blev lite lätt promenad och sen jogging på rullbandet i nån halvtimma eller så. Sen upp och byta om och slinka i bikinin för lite simning. Eller "simning" ska vi nog kalla det. :P Vi flängde mest bara runt coh försökte nå botten på poolen. :P
.
Sen en sväng in på relax-avdelningen där den varmare poolen fanns. Den var riktigt skön! Låg där och varvade ner lite grann och mös innan vi gick vidare till bastun och degade lite. :) Där vill jag lova att man blev mör!
Vi gick ut och satte oss i två vilstolar och bara njöt av tysnaden och den lugna musiken..
Tillslut insåg vi att vi måste gå för att hinna duscha innan dom stänger. :P Det var sååå skönt! borde göra om det nångång igen, när pengar inte sinar. :P

The Rose.

Inte varje dag man får en ros på stan bara sådär. :)
.

Stockholm

Jaaaa! Det blir en resa till Stockholm med mamma 8-10 april. :D Bo på Rival! Ser jag verkligen fram emot! :D Kameran ska vara redo i högsta hugg!! Glida runt på stan och njuta.. :) Längtar lite efter frukosten måste jag säga, den verkar helt gudomlig!! Och kanske en söndags brunch om vi hinner med? :D Hoppas på det med, den verkar gaaaaalet god!
.
Simma och träna lite med Emme idag med. :) Sista dagen på Hagabadet så jag får väl passa på. :) Ska bli skönt att simma faktiskt. Längtar. Såå himla skönt och avkopplande. Och gött att man tränar utan att svettas. :P

AA = Aktiva Andrea

Ja fasicken asså. :) Himla aktiv dag idag!
Skolan var ju inte så himla ansträngande, men resten. :P
Tog en timmas gym, sprang lite och körde mage. Sen hem och varva ner lite, duscha och byta kläder. Sen ut på promenad med Emme i ca 2 timmar. :) Känner mig riktigt duktig! Kilorna rasar! (Kanske itne än, men snart iaf.. :P)
.
Imon ska jag till skolan igen och fixa lite, efter det tänkte jag slå till med en solning och kanske träna på Domkyrkan för en gångs skull. :P Är ju ändå min moderklubb, eller vad man nu kan kalla det. :P

Run Bitch!

Nu ska jag spriiiiinga. :P Inomhus dock.. Vågar inte ge mig på utomhus än.. :P För feeeg. Men springas ska det! Såå taggad faktiskt! :D Känns gött i benen, känns gött i huvet. Ska bara hälla i mig typ 4 liter vatten med. :P
Lite senare blir det promenix med Emme i slottis. Snacka lite.. Skratta lite typ. :) Ska nog ta med kameran, man vet aldrig vad osm kan dyka upp. :P

Hej hopp!

Här sitter man i godan ro och väntar på skolan. :P Himla tråkigt det lät, men det är ju sol ute iaf. :P
Får ju även nämna att jag gått med i en liten tävling nu om ett übergulligt halsband!! :D Knorkan är det som fixar den och håll tummarna för mig! Vill såå gärna ha det halsbandet! :D Så gulligt! En liten uggla med stooora ögon. :)
.
Har även upptäckt att jag på nått sätt skrapat upp lite på knät, så nu har jag sådär mysigt skrapsår som man fick när man gled över gympagolvet i 4.an typ. :P Mkt sexigt..

Scandic.

Jaao, studiebesök där idag.. :P Måste säga att hotellchefen där var himla trevlig att vila ögonen på. :P Säger inte vilket Scandic, kan bli pinsamt, man vet aldrig.. :) Men det var faktiskt väldigt trevligt att vara där och se hur det såg ut och gymmet och allt sånt. :) Fick kolla ett Superior-rum och ett Standard-rum. Mkt fina måste jag säga! Lätt sugen på att jobba där i framtiden! Verkar vara himla roligt där. :) Och är ju ganska konferensinriktat! Gillas!!
.
Nu väntar jag på snutt och sen blire träning. Denna gången hoppas jag på en liiten joggingtur det sista, fortfarande itne fått gjort det.. :P Hoppas hoppas!

Hahaha

Maiz.. :P fick din kommentar! Har testat den dock bara själv änsålänge. :P Men den är gryyyym!!!

Läsandet..

Sitte roch läser lilla Julias blogg.. Stackars lilla arma tösabit.. :( Men men.
Frukost på gång nu. Hoppas på träning, men benen är ju inte vad dom varit. :P Utfall gör sitt i flera dar känns det som! Ska iaf gotta mig med lite frukost och sånt nu innan, se vad klockan hinner bli innan jag hittar orken för träningen :)
Kungälv idag med, möjligtvis.. :P Får väl se när plutten vaknar till liv därinne. Om inte annat så ska jag ner och skriva ut lite papper för skolan.

What?!

Blir det aldrig vår i det här landet eller?? Snön ligger som ett täcke över hela stan.. Orkar inte med det mer! Är för sjutton sommartid nästa söndag, då funkar det inte med snöööö!!
Och plågsamt sitter jag och äter fibergröt. Smakar så galet äckligt så jag vet inte vad jag ska göra.. Har ni tips på hur det kan bli godare?? Just nu tuggar jag tills jag nästan kvävs och sen sköljer ner med te. :P
Frukost ska väl vara gott?
.
Var redo att ta med mig träningsväskan idag, men jag åker nog hem och hämtar den istället.. Orka släpa på för mkt när det är snö ute.. Så jag åker hem, hämtar den och går och solar. Kankse ska ta mig en vattenmassage med, när man ändå håller på. :) Är ju gratis.
Såå sugen p åatt simma dock, men det får väl bli nästa vecka.. Eller det måste bli nästa vecka. :P Sen går dom ut liksom..

No running..

Eller joo. :P Men inte i Fontin iaf. För sent för det nu.. Så får bli ett litet benpass på gymmet senare.. Jag vill helst springa också. Får se om det hinns med. :)

Oh underbara..

..skooooor! Vill haaa...
.

Up and away!

Idag blir det lite skola.. Sen rush iväg till Fontin och springa. JObbigt det låter.. :/ Men det är bara att köra på! Flera år sen jag sprang ute.. Kan bli spännande om jag ens tar mig igenom rundan. :P Jag får nog börja på den lättaste.. :P Väskan är iaf packad, allt som behövs är nerknött i den och den håller nog på att sprängas men vad gör man inte. :)

En onsdag.

Är nästan över. Blir iväg till MM Sports snart om herrn i soffan vill vakna nångång. Diskat med.. Åter lite gröt med russin nu och en kopp te. :) Vänner står på för fullt och jag orkar itne bry mig om skola mer idag, men så fort gröten är i magen så kör vi på igen!
Smått sugen på Mario Kart, men jag har itne det.. Så kanske får bli ett spel med Lego Indiana Jones istället. :P Får se om jag orkar..

Dream clutch.

Okej.. Jag tog en sväng in på Net A Porter och där fann jag min dröm clutch! En Louboutin.. Oh så vacker den är! Till och med detaljerna är bedårande!
.

Strålande.

En stor kopp te med eukalyptus i. En strålande sol utanför fönstret och en hals som inte går min väg. :) Men vad gör man liksom.. Ska vidare snart och möta Camilla och vi ska börja med ett arbete. :)
Ska väl kasta mig in i träningen sen.. Hoppas det går bra.. :P

Fucked.

Jaa imon kommer det nog inte gå sååå bra faktiskt.. Boken är omöjlig! Och jag skojar inte.. Till och med Nat tycker det.. Jobbigt som satan..
Men ska varva ner lite från den nu.. En kopp te kanske.. Och läsa lite annan bok. :P Sen börja igen.. Jaja.. Lycka till till mig.
Senare blir det träning.. Bara en snabbis.

Prov 1.

Prov 1 är avklarat. Kändes faktiskt bra. :) Några frågor som jag var lite osäker på, men det ska nog gå bra iaf. :) Fick väldigt bra betyg på mina andra inlämningar med! Toppen here I come. :P
Ska väl försöka ge mig på sammanfattning av Hotell A nu igen.. Hatar verkligen den boken, och jag är tydligen inte ensam heller.. :P Tur det!
.
Snart blir det nog träning för min del, för se om pojken hänger på.. Just nu sover han.. Latmask. :P
Men först blir det nog en kopp te och lugna ner mig lite i soffan. :)

Items By Johanna.

Jag har fastnat heeelt för Items By Johanna. Helt galet!! :D
I'm in looooove. :D Man skulle bott i Sthlm ett litet tag asså.. Bara för att det är Sthlm.. Ett tag iaf. Skulle nog aldrig få för mig att bosätta mig där för resten av livet, det är ju GBG som gäller. :P En gång göteborgare, alltid göteborgare. :)
.
Imon blir det träffa Bettan en sväng och kika Allum. Ska se när jag lägger mig. Blir det tidigt så blir det träning innan. :) Och sen blir det plugg.. Men idag är det helg, jag orkar itne plugga mer. :P

H&M

Just nu väntar jag bara med spänning på leveransen nästa vecka. :D Såååå nyfiken på allt!

Jag blir tokig!

Den ena skolboken är heeelt omöjlig att läsa.. Hur ska jag kunna sammanfatta dessa kapitel på ett bra sätt?? Boken är ju för fan oläslig.. Och läraren är inte mkt bättre.. Menj ag löser det. Jag ska lösa det.
Vädret hjälper inte direkt till heller. Vad är det här?
Igår var det mulet när jag gick till Domkyrkan. Hem däremot.. SNÖSTORM! För att senare gå över till vindstilla och solig vårkväll..
Och nu.. Snöblandat regn. Horisontellt med för att göra det extra roligt. Ska bli spännande att ta sig till gymmet sen..

Orka.

Jag tror min kropp behöver vila idag. Kanske lite stretching och nåt lätt pass senare, men något morgonpass blir det då rekt inte! Plus att jag gäspar som en besatt galning. :P

Löpning.

Då var den avklarad för idag. :) Känns bra. Kunde springa sjukt länge idag. :) Riktigt stolt över mig själv!! Och jag tror minsann att mina vader har minskat lite. :P Även om det inte är det jag ville skulle minska.. :P Men men, får väl vara nöjd med det lilla!
Ska försöka få in lite armar och mage imon. Behövs nog nu efter 2 dagar med bara fokus på ben. Hoppas på att älskling håller mig sällskap imon då han inte gjorde det idag.. :/ Ska även försöka få in lite simning i veckan.. Har ju gratis-pass på Hagabadet så både workout och simning smäller vi in där!

En tisdag mindre.

En tisdag mindre på detta året då. En solig och härlig sådan. :) Allt har flytit på såååå bra idag! Hade redovisning inför klassen och det gick hur bra som helst!! Kände mig inte alls nervös trots att klassrummet blev 7 km långt när jag stod där uppe. :P Men det gick bra, och vi fick ut allt vi ville få ut till folket. :P
Sen hittade jag parkering på två sekunder här hemma, flyyyyyyt!
.
Tog mig precis en äcklig päron/äpple drink. Den smakar så fruktansvärt äckligt att jag måste hålla för näsan och klunka i mig den och sen, utan att släppa näsan, klunka i mig minst ett glas vatten direkt efter.. Snacka om vattenmage! Tur att jag ska chilla i 30 minuter innan jag kör igång med dagens pass. Inte listat ut vad det ska bli än, men det löser sig alltid när man kommer ner. :P
.
Och sen är man ledig i två dar. :) Såååå skönt! Röja lite, fixa lite. Plugga massa! Två prov och ett rollspel nästa vecka.. suuuger.. Men så fort det är över så är det över. :)

Smärta..

Jaa. Det är smärta.. Fortfarande. :P
Men bit ihop och stå på för fan. Bidde inget morgonpass, alldeles för trött för det. Kör sen efter skolan istället. :) Och så kommer älskling hem med! :D Så då får jag träna emd honom. :)

Army-training.

Jaaa.. Jag och syster körde ett två timmars pass igår. Box blandat med military-training. Och såklart drog passet ut på tiden så det var typ 2,5 timma långt. Jag är död.. Ont överallt. :P Tänkte övervinna träningsvärken idag med lite löpning, vilket resulterade i att jag har mer ont nu.. Jobbigt värre..
.
Men imon tar vi nya tag! Ska försöka ta mig upp supertidigt och köra morgonpass, men vi får se hur det går med den saken.. Sov ju som en kratta inatt.. Vaknade säkert 20 ggr, superjobbigt!

BB.

Okej ett nytt BigBrother har börjat.. Och jag kan inte hjälpa det. Tycker det är heeeeeelt värdelöst. Första säsongen man såg det för flera år sen, då var det roligt. Andra var okej. Sen gick det utför. Nu är det bara besynnerligt och wierd rent ut sagt. Jag gillar det inte.
Och nu läser man om deltagare som hamnar på sjukhus och inte får åka därifrån. Kollapser och massa osammanhängade prat. Galet. Och en annan som Inte sov och blev galen eller liknande. Hur långt ska det få gå?? Jag fattar itne hur man kan fortsätta med ett sånt här jävla program..

Bella-tidning.

Undrar om man ska ge sig på att köpa Bellas tidning när den kommer ut? PT-Fia ska ju trots allt skriva i den. :P Det är ju värt litegrann.. Om den nu kommer ut i GBG vill säga.. Kan ju hoppas. :)

Chokladkur.

Jaa :) Fick ju en kur på Hagabadet i julklapp som jag utnyttjade nu idag. :) Och himmel vad underbart det var!!
Kom dit lite tidigare och simmade i typ 40 minuter, sjuuuukt skönt. :) Sen in i relax-rummet och njuta av tystnad och mjuk musik och en tidning.
Vidare så fick jag komma in i ett ljust luftigt rum med en massagebädd i. Och där fick jag min chokladkur. :D Sååå underbart! Började med en choklad och havssalt skrub över hela kroppen. Mums! Sen snabbt duscha av mig det och sen fick jag helkroppsmassage med en chokladolja som sjönk in i huden alldeles perfekt! Medan oljan myste in sig i kroppen fick jag en chokladmast över ansiktet och sen en ansiktsmassage. Helt mör i hela kroppen och träningsvärken som jag hade har blivit snäppet värre bara för massagen. :P Men det var sååå värt det!!
.
Får se om det blir nån träning idag.. :P

RSS 2.0