TM.

Jaaao. Fastnat för Teen Mom på MTV. Kan inte förklara varför.. :P Bara blev så! Och naturligtvis har jag massvis med åsikter och kommentarer om alla 4 mammorna.
.
Amber - Jaaa vad kan man säga. Skrika så mkt inför sitt barn. Och fortsätta vara med den där drummeln till kille. Helt otroligt! Hon förtjänar ju såååå mkt bättre, och det gick så bra för henne när han inte var i närheten! Han är som dom flesta killarna.. Bråkar med en, ändrar sig i en månad kanske.. Sen back to being an IDIOT.
Farrah - Vad säger man. Hon växte upp tillslut och insåg att hon var mamma. Himla bra! Men att bråka så mkt med sin egna mamma.. Icke bra.. Visst hon verkar liiite väl skum, men vill bara väl. Det ser man långa vägar!!
Catelynn - Hon och pojkvännen adopterade bort barnet. Bra gjort! Jag är riktigt imponerad över deras mogna beslut. Helt deras beslut! Ingen stöttade dom i det, men dom klarade det! Och dom är sååå söta tillsammans, har verkligen ett underbart förhållande. Hon kommer bli en underbar mamma när tiden är redo! :)
Maci - Oh Maci.. Henne gillar jag mest! Mest mogen, mest mamma av dom alla! Mogen och tar verkligen ansvar med sin skola, försöka jobba och få ihop egna pengar. Mkt bra gjort!! Bra att Ryan är ute ur hennes liv med, iaf på ett sätt. Han är bara en stor idiot som inte fattar nåt.
.
Nu får det vara nog med resten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0